Consultanta, analiza si echilibrare Feng Shui

Achizitionarea unui teren care are o forma regulata, dreptunghiulara sau patrata, constructia unei case orientata catre o directie favorabila sau amenajarea unei locuinte sunt numai cateva exemple prin care Feng Shui va poate ajuta in viata.

Un somn mai linistit? O relatie de cuplu foarte buna? Succes in afaceri? Armonie la locul de munca? Avansare profesionala? O sanatate foarte buna? Iata cateva elemente cotidiene care pot atinge cote maxime daca veti tine cont de sfaturile unui consultant Feng Shui.

 

De foarte multe ori am fost intrebati in ce consta consultanta / analiza Feng Shui. Raspunsul este simplu: o consultanta Feng Shui poate fi realizata la trei niveluri:

– In cazul in care doriti sa achizitionati un teren pentru a construi o casa, un hotel sau un sediu de firma. Noi va sfatuim cum sa achizitionati terenul astfel incat acesta sa respecte regulile Feng Shui – totul in functie de destinatia pe care o va avea locuita amplasata pe acest teren.

– Doriti sa construiti o cladire. In acest caz consultanta / analiza Feng Shui este mai complexa: in functie de tipul de cladire pe care il veti construi (casa, sediu de firma etc.) va vom indica orientarea acesteia, culorile in care sa fie zugravita etc. Vom analiza impreuna cu dumneavoastra planurile de constructie pentru a vedea daca acestea respecta indicatiile Feng Shui.

– In cazul in care cladirea este deja construita, vom face o analiza detaliata si va vom indica aspectele care vor trebui corectate. In acest moment al consultantei, veti putea opta pentru remedierea problemelor de catre echipa noastra sau acest aspect va cadea in sarcina dumneavoastra.

 

Este foarte importanta destinatia pe care o va avea un teren sau o constructie. De exemplu, in cazul unui sediu de firma vom pune accent pe aspectele materiale, respectiv vom amplifica energiile legate de bani, persoane de ajutor, afaceri profitabile. In cazul unui locuinte este importanta armonia in familie, succes la invatatura, sanatet buna, odihna deplina.

 

Modul in care se desfasoara o consultanta-analiza Feng Shui

O consultanta – analiza in Feng Shui poate fi desfasurata in doua moduri:

1. Expediati planurile casei si noi facem constatarile si calculele aferente (varianta optima). Costul unei consultante prin e-mail sau posta, care include si remediile aferente, este cuprins intre 100-500 EUR, in functie de numarul de camere si problemele constatate.

Durata unei analize este de 3-5 zile lucratoare de la primirea informatiilor si confirmarea platii in contul firmei noastre.

 

2. Ne deplasam la spatiul pe care il detineti pentru a face masuratori, analize si a pune remediile aferente. Preturile sunt cuprinse intre 500 si 5000 EUR, in functie de suprafata, spatiul sau spatiile analizate. Pretul mediu de calcul este de 5 EUR/metru patrat analizat + TVA. Acest pret include remediile, consultanta, echilibrarea precum si cheltuielile de deplasare ale echipei noastre. Ne deplasam oriunde in tara si in strainatate.

Durata unei analize Feng Shui este intre 2 ore si 2 zile, preferabil la sfarsitul saptamanii. Deplasarea echipei pentru consultanta la sediul dvs. se realizeaza dupa achitarea unei sume minime de 500 EUR, sub forma de avans, in contul firmei noastre.

Data la care se va efectua consultanta poate fi intr-un termen de 30-90 zile lucratoare, in functie de numarul de solicitari. Aceasta data se va stabili de comun acord cu dvs.

Analizarea unei locuinte, unui spatiu sau sediu de firma se face respectand principiile celor mai importante scoli Feng Shui, respectiv scoala formei, busolei si scoala stelelor zburatoare.

 

Se poate si fara analiza – consultanta Feng Shui?

Bineinteles! Nu va obliga nimeni sa apelati la sfaturile unui expert Feng Shui.

Tineti insa cont de faptul ca un sfat primit la momentul potrivit va poate schimba intreaga viata.

Cu certitudine cunoasteti oameni, si nu putini, care au inceput o afacere. Aceasta a devenit prospera, au castigat multi bani si s-au mutat de la apartamentul de 2 camere din bloc la o super vila pe care si-au construit-o. Si de aici au inceput problemele: relatia de cuplu s-a destramat, copii au apucat pe drumuri gresite iar afacerea s-a prabusit.

Suntem intrebati in permanenta cum de se ajunge aici. Raspunsul este simplu: Vila nou construita nu a fost amplasata corect sau nu a fost orientata corect. Sau nu s-a tinut cont de vecinatate. Sau… sau… sau…

Cauzele pot fi multiple.

Un ochi specializat ar fi putut identifica din prima posibilele cauze.

Din pacate insa se apeleaza la sfaturile, analiza si consultanta noastra cand este prea tarziu.

Intr-un singur caz din cele cateva sute de analize Feng Shui realizate, am putut da un singur sfat: vindeti vila! Clientul a fost total dezamagit de raspnsul nostru. Si n-am mai auzit nimic de el.

Dupa 8 ani, intr-o seara, primim un telefon: era clientul cu vila. Ne-a sunat sa ne multumeasca! A incuiat vila, s-a mutat intr-un alt oras, si-a gasit sufletul pereche si acum mergea sa-si externeze sotia din maternitate. Are gemeni… Cu multa greutate s-a rupt de constructia lui frumoasa (care a aparut si pe coperta unei reviste de constructii si amenajari interioare) si ne-a urmat sfatul. Vila sta si astazi inchisa, in conservare….

 

Garantiile noastre

Suntem siguri ca Feng Shui functioneaza si pentru dumneavoastra!

In urma experientei noastre va putem garanta ca vom depune toate eforturile pentru a remedia problemele pentru care ne-ati solicitat ajutorul. Daca veti respecta in totalitate sfaturile si sugestiile noastre, problemele dumneavoastra vor fi de domeniul trecutului.

Noi va suntem alaturi pana cand veti obtine rezultatele dorite!

Pentru o consultanta Feng Shui va rugam sa ne contactati!