CURSURI

Curs: Tarotul Lenormand
22 iunie 2024 – Brașov

Acest curs este creat pentru a vă introduce în arta citirii cărților Lenormand, o metodă fascinantă și profundă de divinație care vă poate oferi perspective clare și detaliate asupra vieții dumneavoastră. Tarotul Lenormand, cunoscut pentru simplitatea și precizia sa, a devenit un instrument preferat de mulți practicanți pentru ghidarea spirituală și claritatea în luarea deciziilor.


Curs Feng Shui pentru sănătate și dragoste
29 iunie 2024 – Brașov

Dacă aveți probleme de sănătate și dragoste sau doriți să le mențineți în parametri optimi, atunci acest curs este pentru dumneavoastră.

Aflați care este zona sănătății, cum poate fi ea stimulată în casa sau în firma dumneavoastră, ce remedii Feng Shui trebuie să amplasați și cum puteți ridica la cel mai înalt nivel acest plan.


Curs de citit în cafea
6 iulie 2024 – Brașov

V-ați dorit vreodată să citiți în cafea, așa cum se citea „pe timpuri”? Să aflați tainele trecutului, prezentului și viitorului, într-un mod foarte simplu și precis?

Vă așteptăm la cel mai interesant curs de citit în cafea, unde, având la dispoziție cana specială de cafea, farfuria acesteia și cafeaua, veți învăța să descifrați semnele lumilor astrale.


Curs de citit în palmă / chiromanție
20 iulie 2024 – Brașov

Vă așteptăm la unul dintre cele mai interesante și inedite cursuri din domeniul ezoteric – cel de citit în palmă!


Curs de Inteligență Artificială pentru neinițiați în calculatoare – 27 iulie 2024 – Brașov

Dacă doriți să înțelegeți cum poate influența Inteligența Artificială viața de zi cu zi, să aveți o privire de ansamblu asupra acestui domeniu și să economisiți mult timp cu sarcini pe care altcineva le-ar putea face, acest curs este pentru dumneavoastră.


Cursuri ezoterice cu prezență fizică, în sală

Cursuri ezoterice online