Ce este Feng Shui?

Ce este Feng Shui? Simbolul Yin-Yang - echilibrul

Pentru a vă răspunde la întrebarea „Ce este Feng Shui”, va trebui, pentru început, să înţelegeţi câteva noţiuni de bază, introductive.

Feng-Shui se traduce prin „vânt” şi „apă”, acestea fiind puterile elementare care influenţează destinul uman, conform teoriilor chineze, unde acest sistem este foarte cunoscut şi aplicat de foarte mulţi ani. Feng Shui studiază influenţa ambientului asupra sorţii omului şi ne ajută să folosim elementele naturii, pentru a exploata norocul.
Dacă de un timp totul vă merge pe dos, nu vă simţiţi bine, nu aveţi spor de bani şi o serie de ghinioane s-au abătut asupra dumneavoastră, este timpul să faceţi cunoştinţă cu această disciplină, numită Feng Shui.

Feng Shui este o ştiinţă, o artă şi o filozofie orientală, care permite aranjarea locuinţei şi a spaţiului de lucru astfel încât să beneficiaţi de succes, prosperitate, fericire, dragoste, recunoaşterea meritelor şi reuşita pe toate planurile.

Încălcarea principiilor Feng Shui generează o serie de probleme şi accidente. Puteţi rata ocazii favorabile pentru carieră, bogăţie sau reputaţie. Feng Shui ne îndeamnă să trăim în armonie cu mediul şi cu energia înconjurătoare, astfel încât să existe un echilibru între ele.

 

De ce se ghidează tot mai mulţi oameni după principiile Feng Shui?

Răspunsul la această întrebare este foarte simplu: echilibrând corect energiile din viaţa dumneavoastră, veţi avea realizări excepţionale, atât în planul financiar şi al sănătăţii, cât şi în cel social şi profesional. Aceasta înseamnă noroc, linişte, prosperitate, iubire, forţă, sănătate şi succes. Aspecte pe care oricare dintre noi ni le dorim şi pentru care luptăm.

Oamenii (de afaceri) de succes au înţeles că pot obţine mult mai multe de la viaţă cu efort mai puţin, respectând câteva lucruri de bază, foarte simple în esenţă.

Acestea sunt doar câteva aspecte, de care, dacă veţi ţine cont, vă veţi bucura de o viaţă împlinită şi liniştită.