Ce este Feng Shui?

Yin-Yang

Feng-Shui se traduce prin „vant” si „apa”, acestea fiind puterile elementare care influenteaza destinul uman conform teoriilor chineze, unde acest sistem este foarte cunoscut si aplicat de foarte multi ani. Feng Shui studiaza influenta ambientului asupra sortii omului si ne ajuta sa folosim elementele naturii pentru a exploata norocul.
Daca de un timp totul va merge pe dos, nu va simtiti bine, nu aveti spor de bani si o serie de ghinioane s-au abatut asupra dumneavoastra, este timpul sa faceti cunostinta cu aceasta disciplina, numita Feng Shui.

Feng Shui este o stiinta, o arta si o filozofie orientala, care permite aranjarea locuintei si a spatiului de lucru astfel incat sa beneficiati de succes, prosperitate, fericire, dragoste, recunoasterea meritelor si reusita pe toate planurile.

Incalcarea principiilor Feng Shui genereaza o serie de probleme si accidente. Puteti rata ocazii favorabile pentru cariera, bogatie sau reputatie. Feng Shui ne indeamna sa traim in armonie cu mediul si cu energia inconjuratoare, astfel incat sa existe un echilibru intre ele.