Despre noi

Cristina si Dan in Kuala Lumpur - Malaezia, iunie 2006
Cristina si Dan in Kuala Lumpur – Malaezia, iunie 2006

Bine ai venit pe acest site. Noi suntem Cristina si Dan, doi pasionati de Feng Shui. Ne ocupam de peste 10 ani de zile de amenajari interioare si terapii alternative.

 

Cristina, interesata de multa vreme de magicul vietii a luat contact cu aceasta filozofie in anul 2000, cand o amica i-a multumit pentru reusita de a-i purifica si aranja estetic casa conform stiintei Feng Shui.

Acesta a fost momentul ce a declansat o adevarata pasiune pentru studiul acestei minunate stiinte, care are o vechime de peste 5000 ani si dupa care se ghideaza cu succes foarte multi oameni.

Astfel a inceput prin studierea cu multa migala a diferitelor scrieri vechi despre aceasta arta, dupa care in anul 2005 a absolvit la Bucuresti cursul Feng Shui Vastu, sustinut de maestrul Teodor Vasile.

Apoi, ca o definitivare a cunostintelor temeinice acumulate in timp, in vara anului 2006, in luna iunie, a absolvit cursul de Master Practitioners Course in Feng Shui, organizat in Malaezia de cunoscuta si marea maestra in Feng Shui, Lillian Too.

Dan, de profesie economist, a fost fascinat de rezultatele obtinute prin Feng Shui de Cristina si a decis sa o sustina si sa se implice total in Feng Shui.

A absolvit acelasi curs de Master Practitioners Course in Feng Shui cu Lillian Too.

locul3Amandoi au obtinut locul trei pe echipe, la nivel international, la concursul organizat in cadrul acestui curs.

 

 

 

 

 

Elementele teoretice acumulate la acest curs impreuna cu cele cateva sute de echilibrari Feng Shui realizate pe intreg teritoriul tarii in ultimii ani sunt garantia unei echilibrari de succes, pentru o armonizare cu mediul inconjurator si cu natura, pentru a avea o viata sanatoasa si implinita.

De la stanga la dreapta: Cristina, Lillian Too si Dan, la ceremonia de absolvire a cursului Master Practitioners Course in Feng Shui, in Kuala Lumpur – Malaezia – iunie 2006

Indiferent daca este vorba despre un sediu de firma, o locuinta sau de un teren, masuratorile si calculele Feng Shui pot oferi informatii spectaculoase despre ceea ce ar trebui schimbat pentru a avea succes, pentru a fi fericiti sau pentru a avea o relatie de cuplu implinita.

Acest site, feng-shui-consult.ro (sau fengshuiconsult.ro) a fost urmatorul pas pe care trebuia sa-l facem. Primeam foarte multe cereri pentru consultanta si echilibrare Feng Shui, mai ales prin intermediul magazinului virtual feng.shui.ro, unde veti gasi peste 20.000 de remedii Feng Shui, cu explicatiile aferente. Expedierea se face prin posta sau curier, cu plata la livrare, oriunde in Romania si strainatate. Toate produsele sunt pe stoc si se livreaza imediat!