Despre noi

Despre noi: Cristina si Dan in Kuala Lumpur - Malaezia, iunie 2006
Cristina si Dan in Kuala Lumpur – Malaezia, iunie 2006

Bine ați venit pe acest site! Vă prezentăm câteva detalii despre noi și echipa Feng Shui Consult: Noi suntem Cristina şi Dan, doi pasionaţi de Feng Shui. Ne ocupăm de peste 20 ani de zile de amenajări interioare şi terapii alternative.

Cristina, interesată de multă vreme de magicul vieţii, a luat contact cu această filozofie în anul 2000, când o amică i-a mulţumit pentru reuşita de a-i aranja estetic şi purifica, casa, conform ştiinţei Feng Shui.

Acesta a fost momentul ce a declanşat o adevărată pasiune pentru studiul acestei minunate ştiinte, care are o vechime de peste 5000 de ani şi după care se ghidează cu succes foarte mulţi oameni.

Astfel a început prin studierea cu multă migală a diferitelor scrieri vechi despre această artă, după care în anul 2005 a absolvit la București cursul Feng Shui Vastu, susţinut de maestrul Teodor Vasile.

Diploma obținută la cursul organizat de maestrul Teodor Vasile:

Diploma obținută la cursul organizat de maestrul Teodor Vasile:

Apoi, ca o definitivare a cunoștințelor temeinice acumulate în timp, în vara anului 2006, în luna iunie, a absolvit cursul de Master Practitioners Course în Feng Shui, organizat în Malaezia de cunoscuta şi marea maestră în Feng Shui, Lillian Too.

Diploma obținută la Master Practitioner Course - Malaezia 2006

Dan, de profesie economist, a fost fascinat de rezultatele obţinute prin Feng Shui de Cristina şi a decis să o susţină şi să se implice total în Feng Shui.

Diploma obținută la Master Practitioner Course - Malaezia 2006

A absolvit acelaşi curs de Master Practitioners Course în Feng Shui cu Lillian Too.

Amândoi au obţinut locul trei pe echipe, la nivel internaţional, la concursul organizat în cadrul acestui curs.

Despre noi: Imagine de la decernarea premiilor de excelență - Master Practitioner Course, unde am obținut locul 3 pe echipe la nivel internațional. În imagine sunt familia Laing (stânga) și familia Reit (dreapta) alături de maestra Feng Shui internațională Lillian Too (centru).
Imagine de la decernarea premiilor de excelență – Master Practitioner Course, unde am obținut locul 3 pe echipe la nivel internațional. În imagine sunt familia Laing (stânga) și familia Reit (dreapta) alături de maestra Feng Shui internațională Lillian Too (centru).

Elementele teoretice acumulate la acest curs împreună cu cele câteva sute de echilibrări Feng Shui realizate pe întreg teritoriul ţării în ultimii ani sunt garanţia unei echilibrări de succes, pentru o armonizare cu mediul înconjurător şi cu natura, pentru a avea o viaţă sănătoasă şi împlinită.

Despre noi: De la stânga la dreapta: Cristina, Lillian Too şi Dan, la ceremonia de absolvire a cursului Master Practitioners Course în Feng Shui, în Kuala Lumpur - Malaezia - iunie 2006

Indiferent dacă este vorba despre un sediu de firmă, o locuinţă sau de un teren, măsurătorile şi calculele Feng Shui pot oferi informaţii spectaculoase despre ceea ce ar trebui schimbat, pentru a avea succes, pentru a fi fericiţi sau pentru a avea o relaţie de cuplu împlinită.

De la stânga la dreapta: Cristina, Lillian Too şi Dan, la ceremonia de absolvire a cursului Master Practitioners Course în Feng Shui, în Kuala Lumpur – Malaezia – iunie 2006

Timp de peste 15 ani am fost listati pe site-ul www.wofs.com la sectiunea de consultanti Feng Shui.

Acest site, feng-shui-consult.ro (sau fengshuiconsult.ro) a fost următorul pas pe care trebuia să-l facem. Primeam foarte multe cereri pentru consultanţă şi echilibrare Feng Shui, mai ales prin intermediul magazinului virtual feng.shui.ro, unde veţi găsi peste 20.000 de remedii Feng Shui, cu explicaţiile aferente. Expedierea se face prin poşta sau curier, cu plată la livrare, oriunde în România şi străinătate. Toate produsele sunt pe stoc şi se livrează imediat!