Numărul Kua

Care este numărul meu Kua și la ce mă poate ajuta?

Numărul Kua, cunoscut și sub numele de numărul Gua, este un concept din Feng Shui, o artă și știință tradițională chineză care se concentrează pe armonizarea energiilor dintr-un spațiu pentru a aduce sănătate și prosperitate. Numărul Kua este folosit pentru a determina direcțiile favorabile și nefavorabile pentru o persoană, bazat pe data nașterii și sexul acesteia. Acesta poate influența diverse aspecte ale vieții, cum ar fi succesul în carieră, sănătatea, relațiile personale și chiar calitatea somnului.

Numărul Kua vă poate ajuta să identificați cele patru direcții favorabile și cele patru nefavorabile pentru dumneavoastră. Direcțiile favorabile pot fi folosite pentru a vă plasa sau orienta în timp ce dormiți, lucrați sau când vă aranjezi mobila în casă, pentru a atrage energii pozitive. De exemplu, dacă direcția dumneavoastră favorabilă este Sudul, ați putea încerca să vă orientați cu fața spre Sud atunci când lucrați, pentru a crește productivitatea.

Utilizarea numărului Kua în Feng Shui este un mod de a vă alinia cu forțele naturale și de a crea un mediu mai armonios, ceea ce poate duce la îmbunătățirea generală a calității vieții.

Pentru a vă afla numărul Kua, direcțiile și locațiile favorabile, vă rugăm să completați data dumneavoastră de naștere și sexul:

Calculator Număr Kua

Numărul tău Kua este:

Direcții favorabile:

Direcții nefavorabile: