Exemple de analize Feng Shui

Pentru a vă face o idee despre modul nostru de lucru și a rezultatelor obținute în cele câteva sute de echilibrări Feng Shui pe care le-am realizat, vă vom prezenta câteva exemple de analize Feng Shui realizate de noi de-a lungul timpului (în unele cazuri numele persoanelor şi localităților au fost schimbate).


Exemplu de analiză Feng Shui: The Private Gentelmen´s Club – Bucureşti (fostul Melody Bar)

Exemple de analize Feng Shui: The Private Gentelmen´s Club - Bucuresti (fostul Melody Bar)

The Private Gentelmen´s Club - Bucuresti (fostul Melody Bar)

The Private Gentelmen´s Club - Bucuresti (fostul Melody Bar)

Exemplu de analiză Feng Shui: Passion Club – Bucureşti

Un exemplu de spaţiu în care am început consultanţa Feng Shui este Passion Club, hotel-restaurant, situat în Bucureşti pe strada Valea Oltului, Nr. 117A.

Am apreciat în mod deosebit hotelul şi servirea ireproşabilă, dar mai ales preparatele culinare pregătite cu mult suflet, de către bucătarul şef. Recomandăm cu căldură acest loc minunat atât celor aflaţi în trecere prin Bucureşti, cât şi celor care doresc să petreacă o seară deosebită, într-o ambianţă reusită.

Solicitarea de consultanţă a venit din partea conducerii Passion Club, care dorea ca toţi clienţii să se simtă bine şi care a apelat la serviciile noastre, pentru a echilibra hotelul şi restaurantul din punct de vedere Feng Shui.

Deoarece modificările care trebuiesc făcute la această locaţie sunt ample, vom reveni în permanenţă cu noutăţi aici, unde vă vom ţine la curent cu desfăşurarea evenimentelor. Astfel veţi avea o imagine foarte clară asupra desfăşurării unei consultanţe Feng Shui şi asupra rezultatelor care se obţin.

Exemple de analize Feng Shui: Intrarea in restaurant. Colturile, terasa si scarile vor fi modificate, pentru a permite o circulatie lina a energiei.
Intrarea în restaurant. Colţurile, terasa şi scările vor fi modificate, pentru a permite o circulaţie lină a energiei.
Intrarea in hotel. Forma scarilor nu atrage clientii in hotel si vor fi modificate in viitorul apropiat.
Intrarea în hotel. Forma scărilor nu atrage clienţii în hotel şi vor fi modificate în viitorul apropiat.
Vor fi indepartate tablourile aflate deasupra paturilor. Tabliile paturilor vor fi rotunjite, pentru a conduce la un somn linistit si odihnitor.
Vor fi îndepărtate tablourile aflate deasupra paturilor. Tăbliile paturilor vor fi rotunjite, pentru a conduce la un somn linistit şi odihnitor.

Primul rezultat apărut imediat după începerea consultanţei Feng Shui a fost ocuparea unităţii noastre pentru perioada Revelionului 2006/2007. Dacă în alţi ani locurile se ocupau mai greu până la sfârşitul lunii decembrie, şi nici atunci în totalitate, în acest an locurile au fost contractate în totalitate până la data de 1 decembrie. Sunt profund impresionată de rezultate!Cristina Enescu, manager Passion Clubwww.passionclub.ro

 


Doamna Mihaela, din Bucureşti, ne solicită o consultanţă Feng Shui. Apartamentul este situat la etajul doi al unei vile şi este compus din 6 camere. Doamna Mihaela are cunoştinţe de Feng Shui şi a transformat casa într-un depozit de obiecte Feng Shui, însă problemele nu s-au rezolvat şi s-au agravat: soţul ei a început să o înşele şi să o trateze foarte urât.

În urma măsurătorilor şi calculelor amănunţite, şi în final am constatat că avea o fântână de apartament amplasată în holul de la intrare, într-o zonă nefavorabilă, care a creat aceste probleme în cuplu. După ce am făcut echilibrarea şi purificarea spaţiului, am îndepărtat fântâna şi i-am spus doamnei că o vom contacta după o lună, pentru a vedea care sunt rezultatele. Şi, surpriză! Doamna era foarte fericită, spunându-ne că şi-a regăsit liniştea în cuplu şi că se simte mult mai bine.

A fost o consultanţă dificilă, deoarece a trebuit să scoatem afară o bună parte din remedii, care se anulau reciproc, însă am fost mulţumiţi de rezultatele obţinute.


Exemplu de analiză Feng Shui:

Doamna Gabriela, din Timişoara, ne povesteşte că are 38 de ani şi nu se poate mărita, deşi a făcut dezlegări de farmece şi blesteme şi a fost la foarte multe mănăstiri.

În urma analizei la faţa locului, am constatat că zona căsătoriei lipsea cu desăvârsire din Harta Ba Gua, acolo fiind situată toaleta vecinilor. Am echilibrat acest aspect şi am realizat purificarea spaţiului respectiv. Acum suntem invitaţi la nuntă, care va avea loc în septembrie.


Domnul Victor, din Târgu Mureş, ne solicită o consultanţă Feng Shui asupra unei case, înconjurată de un teren foarte mare, în care de când s-a mutat, totul îi merge foarte rău.

Constatări: Forma terenului era complet neregulată. Din terenul care înconjura casa, cedase o bucată unei alte familii, care îşi făcuse casă. Această casă bloca Phoenixul, şi respectiv orice şansă de evoluţie. Intrarea în curte avea o orientare greşită, iar casa avea 5 uşi de intrare, în linie… În plus, totul era vopsit în albastru şi avea o piscină mare în faţa casei.

Aceasta casă era învadată de elementul „Apă”, atât prin culoare, cât şi prin prezenţa fizică (piscina), creând mari probleme de sănătate celor care locuiau acolo.

Remedii:
– am împărţit terenul în forme regulate prin garduri vii
– am schimbat orientarea porţii de acces pe proprietate
– am închis o parte din uşi prin remedii
– am făcut echilibrarea şi purificarea spaţiului
– am rearanjat întregul mobilier conform principiilor Feng Shui

Rezultatele au fost peste aşteptări, în condiţiile în care proiectul casei nu respectă nici unul din principiile Feng Shui.


Doamna Alina, din Iaşi, ne solicită o consultanţă, deoarece fiica ei, în vârstă de 10 ani, are un comportament foarte agresiv, este supraponderală şi nu reuşeşte să se înteleagă nimeni cu ea, în ciuda controalelor medicale de specialitate.

Dânsa a apelat la noi în disperare de cauza, după ce a încercat multe alte variante, deoarece fetiţa dormea foarte puţin şi avea coşmaruri.

 

Constatări

Fetiţa avea camera ei personală, plină de jucării, însă locul în care stătea în mod frecvent şi se uita la televizor sau se juca la calculator era amplasat sub o scară, care ducea la locul unde dormea, pe o saltea amplasată direct pe jos.

Mai mult decât atât, camera avea două uşi şi un geam, aşezate într-o poziţie care crea un dezechilibru major, şi avea în cameră un şifonier cu 3 oglinzi.

Părinţii erau tot timpul ocupaţi, iar atenţia faţă de copil se manifesta prin jucării şi bani.

 

Remedii

– a fost schimbată amplasarea mobilei, punând şifonierul sub scări
– a fost orientat biroul fetiţei spre direcţia ei favorabilă
– a fost pusă salteaua pe un cadru de lemn
– a fost închisă o uşă
– au fost puse remedii care să-i confere fetiţei stabilitate emoţională şi succes la învăţătură
– fetiţa a primit cadou un pui de pisicuţă, care să absoarbă energiile excesive

 

Rezultatul a fost peste aşteptări. Fetiţa este mai bine acum. A început să slăbească, este mai comunicativă şi doarme mai bine.

 

Acestea sunt doar câteva exemple de analize Feng Shui și această rubrică nu va fi completată. Asigurăm confidențialitatea consultanțelor Feng Shui și nu publicăm pe site locațiile în care ne deplasăm.