Manuale de utilizare și broșuri explicative

Sunteți pasionați de domeniul ezoteric? Vreți să aflați răspunsuri la întrebările dumneavoastră? Vă recomandăm următoarele broșuri explicative, mini-cărți şi manuale de utilizare. Toate aceste broșuri și mini-cărți ezoterice sunt ușor de citit și înțeles.

Calendarul Feng Shui 2023 în limba română – Click aici


Oracolul Lenormand

Oracolul Lenormand

Vă doriţi să aflaţi ce vă rezervă viitorul? Căutaţi răspuns la o întrebare care vă frământă şi nu ştiţi ce să faceti?
Tarotul Lenormand, unul dintre cele mai simple seturi de Tarot, vă poate oferi răspunsurile dorite.

Detalii şi achiziţie

Aromaterapie - brosura in limba romana

Aromaterapia

Aflaţi care sunt cele mai bune esente pentru purificarea şi energizarea persoanelor şi a spaţiilor.

Broşura conţine informaţii despre cele mai importante arome şi efectele acestora, aromele fiecărei zodii europene şi chinezeşti, aromele aferente celor 8 sectoare ale hărtii Ba Gua, precum şi a celor 7 chakre.

Detalii şi achiziţie

Alfabetul cristalelor

Alfabetul Cristalelor

Totul despre energia vindecătoare a cristalelor

– descrierea a peste 50 de cristale, împreună cu proprietăţile lor terapeutice
– corespondentul zodiilor şi al cristalelor

Detalii şi achiziţie

Chakrele si cristalele

Chakrele şi cristalele

Aflaţi totul despre chakre, rolul acestora în viaţa dumneavoastră, principalele afecţiuni şi modul în care acestea pot fi vindecate sau cel puţin ameliorate cu ajutorul cristalelor purtate la dumneavoastră sau amplasate pe chakrele dereglate.

Detalii şi achiziţie

Radiestezie - ansa, pendul, nuielusa, baghete

Radiestezie

Aflaţi totul despre radiestezie şi modul în care instrumentele radiestezice vă pot oferi răspunsuri la întrebările dumneavoastră.

Detalii şi achiziţie

Busola Feng Shui - curs pentru incepatori in limba romana!

Busolă Feng Shui – limba română

Pentru prima dată în România este disponibil acest set deosebit, compus din busola Luo Pan şi brosura explicativă, în limba română!

Setul se adresează începătorilor şi celor care doresc să se iniţieze în tainele Feng Shui şi permite, într-un mod simplu şi intuitiv, descoperirea directiilor favorabile şi mai puţin favorabile ale unei locuinţe, case sau teren.

Busola este protejată de o carcasă de plastic, iar cu ajutorul ei puteţi afla dacă mobila este amplasată corect, dacă patul are poziţia ideală sau care este direcţia optimă a biroului pentru succes în afaceri.

Cel mai puternic instrument din Feng Shui – busola Luo Pan, este acum disponibil într-o formă accesibilă şi compactă. Viaţa dumneavoastră se poate îmbunătăţi substanţial, doar prin câteva măsurători simple şi precise, din care să aflaţi care este cauza blocajelor energetice.

Diametru carcasă busola: aprox. 8 cm
Diametru busolă: aprox. 2 cm

Detalii şi achiziţie

Vasul / bolul cântător

Vasul / Bolul cantator

Va fascineaza vasele cantatoare? Doriti sa aflati mai multe despre modul in care puteti purifica obiecte, persoane si spatii cu ajutorul lor? Sau modul in care acestea ajuta la vindecarea semenilor?

In acesta brosura sunt prezentate succint principalele vase cantatoare, modul lor de utilizare in purificare, vindecare si tratament Reiki.

Nr. pagini: 40, format de buzunar A6, alb negru, coperti color

Detalii şi achiziţie