Consultanță, analiză şi echilibrare Feng Shui

Cristina alături de marea maestră internațională Lillian Too - Malaezia.
Cristina C. Reit alături de marea maestră internațională în Feng Shui, Lillian Too – Malaezia.

Achiziţionarea unui teren care are o formă regulată, dreptunghiulară sau pătrată, construcţia unei case orientată către o direcţie favorabilă sau amenajarea unei locuinţe sunt numai câteva exemple prin care Feng Shui vă poate ajuta în viaţă.

Un somn mai liniştit? O relaţie de cuplu foarte bună? Succes în afaceri? Armonie la locul de muncă? Avansare profesională? O sănătate foarte bună? Iată câteva elemente cotidiene care pot atinge cote maxime dacă veţi ţine cont de sfaturile unui consultant Feng Shui.

De foarte multe ori am fost întrebaţi în ce constă analiză Feng Shui.

Răspunsul este simplu: o consultanţă Feng Shui poate fi realizată la trei niveluri:

– În cazul în care doriţi să achiziţionaţi un teren, pentru a construi o casă, un hotel sau un sediu de firmă, noi vă sfătuim cum să achiziţionaţi terenul, astfel încât acesta să respecte regulile Feng Shui – totul în funcţie de destinaţia pe care o va avea locuinţa amplasată pe acest teren.

– Doriţi să construiţi o clădire. În acest caz, consultanţa/ analiza Feng Shui este mai complexă: în funcţie de tipul de clădire pe care îl veţi construi (casă, sediu de firmă etc.) vă vom indica orientarea acesteia, culorile în care să fie zugrăvită etc. Vom analiza, împreună cu dumneavoastră, planurile de construcţie, pentru a vedea dacă acestea respectă indicaţiile Feng Shui.

– În cazul în care clădirea este deja construită, vom face o analiză detaliată şi vă vom indica aspectele care vor trebui corectate. În acest moment al consultanţei, veţi putea opta pentru remedierea problemelor de către echipa noastră sau acest aspect va cădea în sarcina dumneavoastră.

Este foarte importantă destinaţia pe care o va avea un teren sau o construcţie. De exemplu, în cazul unui sediu de firmă vom pune accent pe aspectele materiale, respectiv vom amplifica energiile legate de bani, persoane de ajutor, afaceri profitabile. În cazul unei locuinţe este importantă armonia în familie, succes la învăţătură, sănătate bună, odihnă deplină.

Modul în care se desfășoară o analiză Feng Shui

O analiză în Feng Shui se poate desfășura în două moduri:

1. Analiza Feng Shui prin poștă sau e-mail.

Expediaţi planurile casei şi noi facem constatările şi calculele aferente (varianta optimă). Costul unei consultanţe prin e-mail sau poştă, care include şi remediile aferente, este cuprins între 150-500 EUR, în funcţie de numărul de camere şi problemele constatate.

Durata unei analize este de 3-5 zile lucrătoare de la primirea informaţiilor şi confirmarea plăţii în contul firmei noastre.

2. Analiza Feng Shui la fața locului.

Ne deplasăm la spaţiul, terenul, casa sau firma pe care le deţineţi, pentru a face măsurători, analize şi a pune remediile aferente. Preţurile sunt cuprinse între 3900 lei şi 5000 EUR, în funcţie de suprafaţa sau spaţiile analizate. Preţul mediu de calcul este de 5 EUR/ metru pătrat analizat + TVA. Acest preţ include remediile, consultanţa, echilibrarea, precum şi cheltuielile de deplasare ale echipei noastre.
Ne deplasăm oriunde în ţară şi în străinătate.

Durata unei analize Feng Shui este între 2 – 4 ore la prima întâlnire, preferabil la sfârșitul săptămânii. Deplasarea echipei pentru consultanţă la sediul dumneavoastră se realizează după achitarea unei sume minime de 3900 lei prin transfer bancar în contul firmei noastre.

După implementarea tuturor schimbărilor indicate de echipa Feng Shui și amplasarea remediilor Feng Shui, urmează să ne vedem a doua oară, pentru a purifica spațiul și a corecta / finaliza echilibrarea.

Data la care se va efectua consultanţa poate fi într-un termen de 10-30 zile lucrătoare, în funcţie de numărul de solicitări. Această dată se va stabili de comun acord cu dumneavoastră.

Analizarea unei locuinţe, a unui spaţiu sau al unui sediu de firmă se face respectând principiile celor mai importante şcoli Feng Shui, respectiv Școala Formei, Busolei şi Școala Stelelor Zburătoare.

Intervalul de timp dintre prima vizită și încheierea consultanței nu poate fi mai mare de 1 an de zile. În cazul în care în acest interval construcția nu este finalizata sau nu ați terminat de implementat toate modificările sugerate, va trebui să achitați suplimentar contravaloarea a 50% din prețul inițial al consultanței.

Ne dorim să vă oferim cele mai bune servicii, însă ne este absolut imposibil să răspundem la întrebări punctuale într-un mod corect și eficient după mai mult de un an de la vizionarea și analiza inițială a spațiului. Practic, în acest caz, trebuie să luăm totul de la capăt, ceea ce presupune o nouă deplasare și o nouă analiză Feng Shui.

Se poate şi fără analiză Feng Shui?

Bineînţeles! Nu vă obligă nimeni să apelaţi la sfaturile unui expert Feng Shui.

Țineţi însă cont de faptul că un sfat primit la momentul potrivit vă poate schimba întreaga viaţă.

Cu certitudine cunoaşteţi oameni, şi nu puţini, care au început o afacere. Aceasta a devenit prosperă, au câştigat mulţi bani şi s-au mutat de la apartamentul de 2 camere din bloc, la o super vilă, pe care şi-au construit-o. Şi de aici au început problemele: relaţia de cuplu s-a destrămat, copiii au apucat pe drumuri greşite, iar afacerea s-a prăbuşit.

Suntem întrebaţi în permanenţă cum de se ajunge aici. Răspunsul este simplu: Vila nou construită nu a fost amplasată corect sau nu a fost orientată corect. Sau nu s-a ţinut cont de vecinătate. Sau… sau… sau…

Cauzele pot fi multiple.

Un ochi specializat ar fi putut identifica din prima posibilele cauze.

Din păcate însă se apelează la sfaturile, analiza şi consultanţa noastră când este prea târziu.

Într-un singur caz din cele câteva sute de analize Feng Shui realizate, am putut da un singur sfat: vindeţi vila! Clientul a fost total dezamăgit de răspunsul nostru. Și n-am mai auzit nimic de el.

După 8 ani, într-o seară, primim un telefon: era clientul cu vila. Ne-a sunat să ne mulţumească! A încuiat vila, s-a mutat într-un alt oraş, şi-a găsit sufletul pereche şi acum mergea să-şi externeze soţia din maternitate. Are gemeni… Cu multă greutate s-a rupt de construcţia lui frumoasă (care a apărut şi pe coperta unei reviste de construcţii şi amenajări interioare) şi ne-a urmat sfatul. Vila stă şi astăzi închisă, în conservare….

Garanţiile noastre

Suntem siguri că Feng Shui funcţionează şi pentru dumneavoastră!

În urma experienţei noastre vă putem garanta că vom depune toate eforturile pentru a remedia problemele pentru care ne-aţi solicitat ajutorul. Dacă veţi respecta în totalitate sfaturile şi sugestiile noastre, problemele dumneavoastră vor fi de domeniul trecutului.

Noi vă suntem alături până când veţi obţine rezultatele dorite!

Pentru o consultanţă Feng Shui vă rugăm să ne contactaţi

sau să completați următorul formular: