Feng Shui pentru dragoste

Singuratate. Lipsa comunicarii cu partenerul. Tensiuni in cuplu.

Va sunt familiare aceste probleme? Noi speram ca nu, dar daca va aflati intr-un din aceste situatii, va recomandam sa cititi sfaturile de mai jos, pentru a vedea cum va poate ajuta Feng Shui sa rezolvati problemele in dragoste.

 

Sfaturi Feng Shui pentru a rezolva problemele in dragoste

 1. In dormitor trebuie sa fie un pat dublu, cu o singura saltea si cu o singura plapuma mare. Nu doua saltele si nu doua paturi/plapumi.
 2. La capul patului trebuie sa amplasati doua noptiere. Nu una.
 3. Deasupra capului patului, pe perete, nu trebuie amplasat nimic. Nici icoane, nici tablouri si nici evantaie. In cazul in care acestea exista le puteti muta in lateralul patului, pe acelasi perete. Dar nu deasupra capului patului.
 4. Eliminati oglinzile care reflecta patul. Aceastea au urmatorul efect: daca sunteti o persoana singura va vor amplifica singuratatea iar daca sunteti un cuplu, vor multiplica numarul de persoane din cuplu. Sansele ca unul din membri cuplului sa aiba o relatie extraconjugala sunt maxima. Daca nu puteti elimina oglinzile (pentru ca ele sunt de exemplu pe usa de la sifonier), acoperiti-le seara cu o perdea sau un cearceaf.
 5. Eliminati orice obiect care se afla deasupra patului: lustra, ventilator, model de rigips, spot luminos. Veti elimina astfel elementele care creeaza energie negativa.
 6. Evitati amplasarea patului sub o grinda. Aceasta va „taia” in mod simbolic patul.
 7. Evitati amplasarea patului astfel incat coltul peretelui sa loveasca direct in pat.
 8. Evitati amplasarea patului in pozitia mortului – cu picioarele spre usa de intrare in camera.
 9. Amplasati in dormitor remedii Feng Shui de dragoste.

Daca nici unul din aceste sfaturi nu va aduc echilibrul in dragoste, va mai recomandam urmatoarele aspecte de care puteti tine cont:

 1. Activati norocul florii de piersic.
 2. Amplasati patul in locatia dumneavoastra favorabila sau cu capul spre directia dumneavoastra favorabila in plan sentimental – Nien Yen.
 3. Realizati o analiza a stelelor zburatoare.
 4. Solicitati o consultanta Feng Shui – poate ca sunt anumite aspecte care v-au scapat.

 

Cele mai importante produse-remedii Feng Shui pentru dragoste sunt urmatoarele:

Ratele mandarine

Pereche de rate mandarine

Ratele mandarine sunt un simbol al dragostei, romantismului si fidelitatii, afectiunii si loialitatii intre parteneri. Atrag sufletul pereche la care visati. Confera mult noroc in dragoste. Sunt folosite pentru evitarea emotiilor puternice si tensiunilor in cuplu. Sporesc norocul in casatorie si ocaziile romantice. Ideale pentru o persoana singura care isi cauta un nou iubit precum si pentru intarirea relatiei de cuplu.

 

 

Floarea de bujor

Floarea de bujor

Bujorul este unul dintre cele mai puternice remedii Feng Shui de dragoste. Atrage armonia in cuplu, intelegerea, toleranta si iubirea.
Amplasat in dormitorul persoanelor singure va atrage un partener pe masura asteptarilor.
Amplasat in sudul locuintei sau dormitorului va atrage sufletul pereche.
Combate de asemenea efectele negative ale stelei 4, care  zboara in fiecare an in alt sector al locuintei.

 

 

 

Evantai Feng Shui cu flori de prun si ideograme norocoase

Evantai Feng Shui cu flori de prun si ideograme norocoase

Evantai Feng Shui cu flori de prun si ideograme nocoase pentru dragoste, sanatate, prosperitate, succes si bunastare.
Amplasati acest remediu in caminul dumneavoastra si veti avea o viata linistita, lunga si armonioasa. Evantaiul protejeaza impotriva celor gelosi pe relatia dumneavoastra si va ajuta sa respingeti chi-ul ucigas trimis catre dumneavoastra  de cei invidiosi pe fericirea cuplului

 

Lingamul lui Shiva in montura din argint

Lingamul lui Shiva in montura din argint

Lingamul simbolizeaza uniunea dintre energia feminina si cea masculina. In aceasta combinatie, cu sarpele din argint, asigura energia vitala si creativa.

 

 

 

 

 

 

 

Mar Feng Shui rosu, din cristal, pe oglinda

Mar Feng Shui rosu, din cristal, pe oglinda

In Feng Shui marul este considerat fructul pacii si reprezinta principalul ingredient pentru atragerea armoniei, sanatatii si formarea cuplurilor fericite si stabile. Se amplaseaza in sufragerie, pentru armonie in familie.
Pentru persoanele singure este recomandata folosirea acestui remediu care asigura gasirea unui partener de viata fidel si iubitor.

 

 

 

Tablou Feng Shui cu Simbolul Dublei Fericiri

Tablou Feng Shui cu Simbolul Dublei Fericiri

Simbolul Dublei Fericiri este un simbol de dragoste foarte puternic, care atrage armonia si pasiunea in cuplu, stimuland planul sentimental.

 

 

 

 

 

 

Aceste remedii sunt disponibile pe site-ul www.feng.shui.ro la rubrica Remedii de dragoste.