Feng Shui pentru dragoste

Singurătate. Lipsa comunicării cu partenerul. Tensiuni în cuplu.

Vă sunt familiare aceste probleme? Noi sperăm că nu, dar dacă vă aflaţi într-unul din aceste situaţii, vă recomandăm să citiţi sfaturile de mai jos, pentru a vedea cum vă poate ajuta Feng Shui să rezolvaţi problemele în dragoste.

 

Sfaturi Feng Shui pentru a rezolva problemele în dragoste

 1. În dormitor trebuie să fie un pat dublu, cu o singură saltea şi cu o singură plapumă mare. Nu două saltele şi nu două pături/ plăpumi!
 2. La capul patului trebuie să amplasaţi două noptiere, nu una!
 3. Deasupra capului patului, pe perete, nu trebuie amplasat nimic. Nici icoane, nici tablouri şi nici evantaie! În cazul în care acestea există, le puteţi muta în lateralul patului, pe acelaşi perete. Dar nu deasupra capului patului!
 4. Eliminaţi oglinzile care reflectă patul! Aceastea au următorul efect: dacă sunteţi o persoană singură, vă vor amplifica singurătatea, iar dacă sunteţi un cuplu, vor multiplica numărul de persoane din cuplu. Şansele ca unul din membrii cuplului să aibă o relatie extraconjugală sunt maxime. Dacă nu puteţi elimina oglinzile (pentru că ele sunt de exemplu pe usa şifonierului), acoperiţi-le seara cu o perdea sau un cearşaf!
 5. Eliminaţi orice obiect care se află deasupra patului: lustră, ventilator, model de rigips, spot luminos! Veţi elimina astfel elementele care creează energie negativă.
 6. Evitaţi amplasarea patului sub o grindă! Aceasta va „tăia” în mod simbolic patul.
 7. Evitaţi amplasarea patului, astfel încât colţul peretelui să lovească direct în pat!
 8. Evitaţi amplasarea patului în poziţia mortului – cu picioarele spre uşa de intrare în cameră!
 9. Amplasaţi în dormitor remedii Feng Shui de dragoste!

Dacă niciunul din aceste sfaturi nu vă aduc echilibrul în dragoste, vă mai recomandăm următoarele aspecte, de care puteţi ţine cont:

 1. Activaţi norocul florii de piersic!
 2. Amplasaţi patul în locaţia dumneavoastră favorabilă sau cu capul spre direcţia dumneavoastră favorabilă în plan sentimental – Nien Yen!
 3. Realizaţi o analiză a stelelor zburătoare!
 4. Solicitati o consultanta Feng Shui – poate că sunt anumite aspecte care v-au scăpat.

 

Cele mai importante produse – remedii Feng Shui – pentru dragoste sunt următoarele:

Raţele mandarine

Pereche de rate mandarine

Raţele mandarine sunt un simbol al dragostei, romantismului şi fidelităţii, afecţiunii şi loialităţii între parteneri. Atrag sufletul pereche la care visaţi. Conferă mult noroc în dragoste. Sunt folosite pentru evitarea emoţiilor puternice şi tensiunilor în cuplu. Sporesc norocul în căsătorie şi ocaziile romantice. Ideale pentru o persoană singură, care îşi caută un nou iubit, precum şi pentru întărirea relaţiei de cuplu.

 

 

Floarea de bujor

Floarea de bujor

Bujorul este unul dintre cele mai puternice remedii Feng Shui de dragoste. Atrage armonia în cuplu, înţelegerea, toleranţa şi iubirea.
Amplasat în dormitorul persoanelor singure, va atrage un partener pe măsura aşteptărilor.
Amplasat în sudul locuinţei sau dormitorului, va atrage sufletul pereche.
Combate, de asemenea, efectele negative ale stelei 4, care  zboara în fiecare an în alt sector al locuinţei.

 

 

 

Evantai Feng Shui cu flori de prun şi ideograme norocoase

Evantai Feng Shui cu flori de prun si ideograme norocoase

Evantai Feng Shui cu flori de prun şi ideograme nocoase pentru dragoste, sănătate, prosperitate, succes şi bunăstare.
Amplasaţi acest remediu în căminul dumneavoastră şi veţi avea o viaţă liniştită, lungă şi armonioasă. Evantaiul protejează împotriva celor geloşi pe relaţia dumneavoastră şi vă ajută să respingeţi chi-ul ucigaş trimis către dumneavoastră  de cei invidioşi pe fericirea cuplului.

 

Lingamul lui Shiva, în montură din argint

Lingamul lui Shiva in montura din argint

Lingamul simbolizează uniunea dintre energia feminină şi cea masculină. În această combinaţie, cu şarpele din argint, asigură energia vitală şi creativă.

 

 

 

 

 

 

 

Măr Feng Shui roşu, din cristal, pe oglindă

Mar Feng Shui rosu, din cristal, pe oglinda

În Feng Shui mărul este considerat fructul păcii şi reprezintă principalul ingredient pentru atragerea armoniei, sănătăţii şi formarea cuplurilor fericite şi stabile. Se amplasează în sufragerie, pentru armonie în familie.
Pentru persoanele singure este recomandată folosirea acestui remediu, care asigură găsirea unui partener de viaţă fidel şi iubitor.

 

 

 

Tablou Feng Shui cu Simbolul Dublei Fericiri

Tablou Feng Shui cu Simbolul Dublei Fericiri

Simbolul Dublei Fericiri este un simbol de dragoste foarte puternic, atrăgând armonia şi pasiunea în cuplu, stimulând planul sentimental.

 

 

 

 

 

 

Aceste remedii sunt disponibile pe site-ul www.feng.shui.ro la rubrica Remedii de dragoste.