Vacanță inițiatică – retreat

V-ați săturat de stat în casă? Vă simțiți epuizați, tracasați și indispuși?

Este timpul să faceți o schimbare!

Vă invităm în locuri de poveste, cu o vibrație deosebită. Da, în România!

Ce este o călătorie inițiatică?

O călătorie inițiatică este o vacanță într-o destinație specială, încărcată energetic, unde aveți ocazia să vă reculegeți, să meditați, să vă găsiți pacea și liniștea sufletească, să vă recalibrați energetic și să faceți un pas evolutiv prin extinderea conștiinței. Despre călătoria inițiatică mai trebuie spus că ea există și în scrierile lui Mircea Eliade, precum și în alte scrieri ale înțelepților.

O astfel de destinație „se simte”, fiecare persoană având propriul sistem senzitiv, bazat pe intuiție sau trăire. Vizitarea unei zone cu o încărcătură energetică specială dezvăluie o chemare spre o lume energetică subtilă, care are ca efect purificarea și revitalizarea organismului – aceasta este manifestarea spirituală în plan fizic, perceptibil de către orice persoană. O asemenea călătorie inițiatică poate fi asemănată cu un pelerinaj pentru suflet, care vă încarcă și vă purifică, atât în plan fizic, cât și în plan psihic. Această călătorie este, de fapt, o vacanță pentru suflet.

Retreat în România

În această mini-vacanță de 3 zile, de vineri până duminică, vom merge în 3 locuri magice din România, unde veți avea parte de experiențe inedite și speciale.

Vineri

Ora 12: întâlnire în Brașov

Până la ora 14.00: cazare la un hotel de 4* lux și cunoaștere reciprocă

Ora 14.30: Plecare spre cascada de la Pietrele lui Solomon. Aceasta reprezintă prima inițiere și purificare, cu ajutorul elementului Apă, protecția și eliminarea obstacolelor.

Aici veți face primul talisman, beneficiind de forța apei de la cascadă, talisman care vă va fi de folos pe tot parcursul anului.

Ora 16.30: Întoarcerea la hotel și discuții libere

Ora 18.00: Masa de seară.

Sâmbătă

Ora 8.00: Micul dejun

Ora 9.00: Plecarea în cea de-a doua excursie inițiatică, la Templul de la Șinca Veche. Purificarea și încărcarea energetică se face de data aceasta prin elementul Pământ. Cu această ocazie vă veți face propriul talisman din pământ, foarte util pentru atracția banilor și norocul dvs. financiar.

Ora 12.00: Întoarcere la hotel și servirea mesei de prânz.

Ora 14.00: Curs de Feng Shui pentru anul 2021. În acest curs veți învăța cum sunt influențate fiecare zodie în parte de energiile anului 2021 și ce remedii vă trebuie pentru a depăși obstacolele care vă așteaptă.

Ora 15.00: Program de voie, vizitarea orașului Brașov

Ora 18.00: Masa de seară

Duminică

Ora 8.00: Micul dejun

Ora 9.00: Plecarea în cea de-a treia excursie inițiatică la stejarul de la Mercheașa, acesta fiind unul dintre cei mai bătrâni stejari din România, circumferința sa fiind de 9 metri! Această călătorie stă sub semnul elementului Lemn. Cu această ocazie vă veți face propriul talisman din lemn, acesta stimulând vitalitatea, longevitatea, forța și energia.

Ora 12.00: Întoarcerea la hotel și pornirea spre drumul spre casă.

Prețul acestei mini-vacanțe inițiatice este de 2990 lei/persoană și include cazarea, mesele, excursiile, ritualurile, talismanele și cursul Feng Shui 2021, precum și transportul de la hotel la locurile inițiatice, pentru cei care nu vin cu mașina personală.

Plata se face în avans. În cazul în care nu puteți ajunge, veți putea trimite pe altcineva în locul dumneavoastră. Nerambursabil.
În cazul în care nu vom putea organiza aceasta mini-vacanță din motive independente de voința noastră, o vom amâna pentru o altă dată și, ca despăgubire, vă oferim în plus, gratuit, un studiu de astrologie sau numerologie.

În acest week-end veți avea și posibilitatea de a vă programa pentru o ședință de astrologie chinezească, astrologie europeană, consultanță Feng Shui, citirea cărților de Tarot, citirea în cana de cafea sau bioenergie. Aceste servicii nu sunt incluse în prețul mini-vacanței și se achită separat.

Vă așteptăm cu drag!

Pentru înscriere vă rugăm să completați următorul formular:

sursa foto, sursa foto