Sfaturi Feng Shui pentru o viata mai buna

1. Usa de la intrare trebuie sa se deschida in interiorul casei, pentru ca abundenta sa „intre” in casa.

2. Pastrati in casa mereu ordine si curatenie, pentru a avea un chi pozitiv.

3. Acoperiti oglinzile din dormitor, pentru a putea avea un somn odihnitor.

4. Pozitia patului din camera copilului nu trebuie sa fie cu capul sau picioarele catre usa, fiind considerata pozitia mortului aducatoare de boli.

5. In bucatarie trebuie sa puteti vedea usa de la intrarea in bucatarie atunci cand gatiti. Aragazul nu trebuie amplasat langa chiuveta.

6. Cand stati in sufragerie la masa, aveti grija ca nici un membru al familiei sa nu stea cu spatele la usa.

7. Cand stati la biroul de lucru trebuie sa aveti in spate un zid solid si sa vedeti usa de la intrare.

8. In baie aveti grija ca robinetii sa nu curga iar capacul vasului de toaleta sa stea mereu inchis, pentru ca bogatia dumneavoastra sa nu se scurga pe „apa Sambetei”.

9. Parcati masina intotdeauna cu spatele in parcare si cu fata catre directia de iesire.

10. Folositi oglinzile Ba Gua cu atentie, deoarece ele va pot ajuta foarte mult, dar va pot face si mult rau, daca nu sunt amplasate corect.

Sfaturi dupa scoala formei

1. Aveti grija ca in spatele dumneavoastra, oriunde stati, sa aveti un zid solid, care reprezinta Testoasa neagra, si respectiv protectie, siguranta, sanatate.

2. In partea stanga cum priviti spre usa de la intrare ar trebui sa aveti o mobila mai inalta, care sa reprezinte Dragonul verde, pentru a va conferi bunastare si succes in afaceri.

3. In partea dreapta trebuie sa aveti Tigrul alb, reprezentat prin dulap de inaltime mica, pentru a avea reusite profesionale.

4. In fata dumneavoastra trebuie sa aveti spatiu liber si deschis, reprezentat de Phonixul rosu, pentru a beneficia de sanse favorabile in tot ceea ce intreprindeti.

Sfaturi dupa scoala busolei

1. Aveti grija ca in permanenta sa stati cu fata catre directia dumneavoastra favorabila, dupa ce aflati numarul Kua.

2. Daca aveti posibilitatea, schimbati directia (cu cateva grade) a usii de la intrarea in locuinta catre o directie favorabila.

3. Masurati cu busola Luo Pan toate directiile casei, pentru a face constatari exacte si a vedea daca mobila este amplasata corect.

Lasă un comentariu