Sfaturi Feng Shui pentru o viață mai bună

Care sunt cele mai importante sfaturi Feng Shui pentru o viață mai bună? În urma experienței noastre, am extras câteva din aceste sfaturi, pe care le puteți pune și dumneavoastră foarte ușor în aplicare:

Sfaturi Feng Shui pentru o viata mai buna1. Uşa de la intrare trebuie să se deschidă în interiorul casei, pentru ca abundenţa să „intre” în casă.

2. Păstraţi în casă mereu ordine şi curăţenie, pentru a avea un chi pozitiv.

3. Acoperiţi oglinzile din dormitor, pentru a putea avea un somn odihnitor.

4. Poziţia patului din camera copilului nu trebuie să fie cu capul sau picioarele către uşă, fiind considerată poziţia mortului, aducătoare de boli.

5. În bucătărie trebuie să puteţi vedea uşa de la intrarea în bucătărie, atunci când gătiţi. Aragazul nu trebuie amplasat lângă chiuvetă.

6. Când staţi în sufragerie, la masă, aveţi grijă ca niciun membru al familiei să nu stea cu spatele la uşă.

7. Când staţi la biroul de lucru, trebuie să aveţi în spate un zid solid şi să vedeţi uşa de la intrare.

8. În baie, aveţi grijă ca robineţii să nu curgă, iar capacul vasului de toaletă să stea mereu închis, pentru ca bogăţia dumneavoastră să nu se scurgă pe „apa Sâmbetei”.

9. Parcaţi maşina întotdeauna cu spatele în parcare şi cu faţa către direcţia de ieşire.

10. Folosiţi oglinzile Ba Gua cu atenţie, deoarece ele vă pot ajuta foarte mult, dar vă pot face şi mult rău, dacă nu sunt amplasate corect.

 

Sfaturi după Școala Formei

1. Aveţi grijă ca în spatele dumneavoastră, oriunde staţi, să aveţi un zid solid, care reprezintă Ţestoasa neagră, şi respectiv protecţie, siguranţă, sănătate.

2. În partea stângă cum priviţi spre uşa de la intrare, ar trebui să aveţi o mobila mai înaltă, care să reprezinte Dragonul verde, pentru a vă conferi bunăstare şi succes în afaceri.

3. În partea dreapta trebuie să aveţi Tigrul alb, reprezentat prin dulap de înălţime mică, pentru a avea reuşite profesionale.

4. În faţa dumneavoastră trebuie să aveţi spatiu liber şi deschis, reprezentat de Phonixul roşu, pentru a beneficia de şanse favorabile în tot ceea ce întreprindeţi.

 

Sfaturi după Școala Busolei

1. Aveţi grijă ca în permanenţă să staţi cu faţa către direcţia dumneavoastră favorabilă, după ce aflaţi numărul Kua.

2. Dacă aveţi posibilitatea, schimbaţi direcţia (cu câteva grade) a uşii de la intrarea în locuinţă, către o direcţie favorabilă.

3. Măsuraţi cu busola Luo Pan toate direcţiile casei, pentru a face constatări exacte şi a vedea dacă mobila este amplasată corect.

 

Acestea sunt doar câteva sfaturi Feng Shui pentru o viață mai bună. Vă invităm să citiți și celelalte articole de pe acest site. Este posibil ca o problemă de care v-ați lovit să aibă rezolvarea aici.