Curs: Tarotul Lenormand – 22 iunie 2024 – Brașov

Acest curs este creat pentru a vă introduce în arta citirii cărților Lenormand, o metodă fascinantă și profundă de divinație care vă poate oferi perspective clare și detaliate asupra vieții dumneavoastră. Tarotul Lenormand, cunoscut pentru simplitatea și precizia sa, a devenit un instrument preferat de mulți practicanți pentru ghidarea spirituală și claritatea în luarea deciziilor.

Tarotul Lenormand se remarcă prin capacitatea sa de a oferi răspunsuri specifice și concrete la întrebări legate de viața de zi cu zi, relații, dragoste, carieră și multe altele. Prin tehnicile sale distincte de citire și interpretare, acest sistem de divinație oferă claritate și îndrumare, ajutându-vă să navigați prin provocările și oportunitățile vieții cu o mai mare încredere și înțelegere.

Acest curs își propune să vă ajute să:

  1. Înțelegeți Istoria și Fundamentele Tarotului Lenormand: Veți învăța despre originea și evoluția cărților Lenormand și principiile de bază ale acestui sistem de divinație.
  2. Stăpâniți Interpretarea Simbolurilor: Veți descoperi semnificațiile fiecărei cărți din pachetul Lenormand și modul în care aceste simboluri interacționează pentru a crea mesaje detaliate.
  3. Aplicați Tehnici de Citire: Veți învăța diverse tehnici de etalare și interpretare a cărților, de la citirile simple până la etalările complexe, pentru a obține răspunsuri clare și precise.
  4. Dezvoltați Intuiția și Abilitățile de Divinație: Veți dobândi abilități practice pentru a vă dezvolta intuiția și pentru a vă perfecționa tehnicile de citire a cărților Lenormand.

Vă invităm să explorați universul fascinant al Tarotului Lenormand și să descoperiți cum acest sistem de divinație poate aduce claritate, îndrumare și înțelegere profundă în viața dumneavoastră!

Preț: 599 lei

În prețul cursului de inițiere în Tarotul Lenormand sunt incluse:

materialul de curs
cafeaua
gustările
multe informații
multă voie bună și zâmbete 😀

Când? Unde?

Vă aşteptăm cu drag sâmbătă, 22 iunie 2024, începând cu ora 11:00, la sala de curs din Braşov. Locația va fi comunicată persoanelor înscrise.

Numărul de locuri este limitat! Cursul se ține cu maxim 12 persoane.

Pentru înscrieri:

WhatsApp: 0724-99.39.36

sau completați următorul formular:

No Fields Found.