Curs gratuit de talismane și amulete

Curs gratuit de talismane și amuleteV-ați gândit de ce toți marii oameni au un talisman propriu, pe care îl iau cu ei tot timpul și care le poartă noroc? Cine le face acel talisman? Cum se face un talisman? Care sunt cele mai importante talismane și care este puterea acestora?

Vă așteptăm la un curs gratuit de talismane și amulete în care, pe parcursul a 2 ore, vă vom dezvălui secretele antice și moderne ale talismanelor și amuletelor.

 

De ce gratuit?

Poate vă întrebaţi de ce este acest curs gratuit.

Cunoașterea este a tuturor. Cu cât vor fi oamenii mai interesați și deschiși spre spiritualitate, cu atât mai fericiți vom fi cu toții.

 

Cum participaţi la cursul gratuit de talismane și amulete?

Foarte simplu:

– Completaţi formularul următor;

– Atunci când sunt peste 30 de persoane înscrise, noi vă vom comunica ora și adresa unde se ține cursul gratuit de talismane și amulete.

Vă așteptăm la curs, cu mare drag!

 

Atenție! Veţi avea acces la acest curs gratuit de talismane și amulete doar cu invitația tipărită, pe care v-o vom trimite pe e-mail, cu câteva zile înainte de începerea cursului. Dacă doriţi să veniţi împreună cu cea mai bună prietenă sau cu soțul, vă rugăm să îi înscrieţi și pe ei, separat, pe fiecare în parte.

 

Pentru înscriere, vă rugăm să completaţi următorul formular! Veţi primi prin e-mail mesajul de validare a înscrierii.