Curs gratuit de cristale

Le-aţi admirat în bijuterii simple sau cu metale prețioase, în vitrine sau la vedete. V-aţi gândit însă că forța cristalelor este foarte puternică și că v-ar putea ajuta și pe dumneavoastră să aveţi o viață împlinită, echilibru, sănătate și liniște?

Vă așteptăm la un curs gratuit de cristale în care, pe parcursul a 2 ore, vă vom dezvălui secretele antice și moderne ale cristalelor și ale energiilor acestora.

 

De ce curs gratuit?

Poate vă întrebaţi de ce este acest curs gratuit?

Cunoașterea este a tuturor. Cu cât vor fi oamenii mai interesați și deschiși spre spiritualitate, cu atât mai fericiți vom fi noi, toți.

 

Cum participaţi la cursul gratuit de cristale?

Foarte simplu:

– Completaţi formularul următor.

– Atunci când sunt peste 30 de persoane înscrise, noi vă vom comunica ora și adresa unde se va ține cursul gratuit de cristale.

– Vă așteptăm la curs, cu mare drag!

 

Atenție! Veţi avea acces la acest curs gratuit de cristale doar cu invitația tipărită, pe care v-o vom trimite pe e-mail, cu câteva zile înainte de începerea cursului. Dacă doriţi să veniţi împreună cu cea mai bună prietenă sau cu soțul, vă rugăm să-i înscrieţi și pe ei, separat, pe fiecare în parte.

 

Pentru înscriere, vă rugăm să completaţi următorul formular. Veţi primi, prin e-mail, mesajul de validare al înscrierii.