Curs de ghicit în cafea

Curs de ghicit în cafeaV-ați dorit vreodată să ghiciți în cafea, așa cum se ghicea „pe timpuri”? Să aflați tainele trecutului, prezentului și viitorului, într-un mod foarte simplu și precis?

Vă așteptăm la cel mai interesant curs de ghicit în cafea, unde, având la dispoziție cana specială de cafea, farfuria acesteia și cafeaua, veți învăța să descifrați semnele lumilor astrale.

Acesta este un CURS INTERACTIV, mai mult de 50% din materia predată axându-se pe exemple practice, aplicabile direct și imediat în viața dumneavoastră.

Toți participanții vor primi materialul de curs, precum și setul de cana și farfurie – ustensile speciale pentru ghicit în cafea.

 

Când? Unde?

Cursul de ghicit în cafea se va ține în momentul în care grupa de 12 cursanți este formată. Data și orașul vor fi anunțate prin e-mail sau telefonic.

Telefon înscrieri: 0764-19.88.88

E-mail: astro@astromagie.com

Preț: 699 lei

În prețul cursului de ghicit în cafea sunt incluse:

  • materialul de curs, inclusiv cana specială de ghicit în cafea
  • masa de prânz
  • cafeaua
  • gustările
  • multe informații
  • multă voie bună și zâmbete 😀

Durata: o zi

Numărul de locuri este limitat! Cursul se ține cu maxim 12 persoane.

Data și locația acestui curs de ghicit în cafea nu au fost stabilite încă. Vă rugăm să vă înscrieți și, în momentul în care vom avea o grupă formată în orașul dumneavoastră, vă vom anunța. Ne vom bucura să vă întâmpinăm la curs.

Dacă nu veți putea participa, nu este nici o problemă!

Pentru înscriere, vă rugăm să completați următorul formular. Aceasta înscriere NU vă obligă la nimic: