Curs de Feng Shui – Școala Stelelor Zburătoare

Curs Feng Shui- Scoala Stelelor Zburatoare

V-ați întrebat vreodată de ce lucrurile mergeau bine în trecut și acum numai merg?

Sau de ce, după o mutare în casă nouă, afacerile au luat-o razna?

Sau de ce copilul dumneavoastră nu mai merge cu drag la școală?

La toate aceste întrebări veți primi răspunsuri clare și precise, participând la acest curs de Feng Shui – Școala Stelelor Zburătoare.
Stelele Zburătoare sunt, de fapt, niște numere, de la 1 la 9, fiecare cu o energie și influență proprie, care se mișcă în permanență în spațiu, și care ne influențează în permanență.
Școala Stelelor Zburătoare este o școală de Feng Shui care aduce în discuție și analizează factorul „timp” în cadrul unei analize Feng Shui, permițându-vă astfel să contracarați efectele negative ale energiilor din prezent și viitor.
Școala Stelelor Zburătoare este considerată una dintre cele mai complexe părți din Feng Shui, datorită complexității sale.
La cursul de Feng Shui – Școala Stelelor Zburătoare, veți învăța bazele acestei școli și modul în care Stelele Zburătoare vă pot ajuta să aveți mai mult noroc, dragoste, bani și succes.
Toţi participanţii vor primi materialul de curs, precum şi o busolă.Când? Unde?Curs de Feng Shui – Școala Busolei se va ține în momentul în care grupa de 12 cursanți este formată. Data și orașul vor fi anunțate prin e-mail sau telefonic.Telefon înscrieri: 0764-19.88.88E-mail: astro@astromagie.comÎn prețul cursului de Feng Shui pentru avansați sunt incluse:

  • materialul de curs
  • masa de prânz
  • cafeaua
  • gustările
  • multe informații
  • multă voie bună și zâmbete 😀

Durata: o zi

Preț: 599 lei

Numărul de locuri este limitat! Cursul se ține cu maxim 12 persoane.

Data și locația acestui curs de de Feng Shui – Școala Stelelor Zburătoare nu au fost stabilite încă. Vă rugăm să vă înscrieți și, în momentul în care vom avea o grupă formată în orașul dumneavoastră, vă vom anunța. Ne vom bucura să vă întâmpinăm la curs.

Dacă nu veți putea participa, nu este nici o problemă!

Pentru înscriere, vă rugăm să completați următorul formular. Aceasta înscriere NU vă obligă la nimic: