Curs de Feng Shui pentru începători – Școala Formei

Curs de Feng Shui pentru începătoriSpuneți STOP problemelor dumneavoastră şi învățați acum, într-un mod simplu şi eficient, cum să eliminați principalele obstacole din viata dumneavoastră.

Acesta este un CURS INTERACTIV, mai mult de 50% din materia predată axându-se pe exemple practice, aplicabile direct şi imediat în viaţa dumneavoastră.

Structura cursului de Feng Shui pentru începători – Școala Formei, este următoarea:

– Iniţiere în Feng Shui: ce este şi ce nu este Feng Shui, care este impactul asupra calităţii vieţii dumneavoastră, unde se poate aplica Feng Shui etc.

– Școala Formei: cea mai simplă modalitate de analiză a unui spațiu – locuința, sediu de firmă sau teren. Care sunt zonele favorabile şi cele mai puțin favorabile; cum stimulăm o anumită zonă; ce se întâmplă când sunt zone lipsă, care este poziționarea optimă a unei case pe o suprafaţă de teren etc.

– Ciclul elementelor: ce sunt elementele şi cum interacţionează ele, care sunt formele şi culorile favorabile, care este culoarea în care să zugrăviţi o cameră sau o casă, ce culoare ar trebui să aibă hainele pe care le purtaţi; ce formă ar trebui să aibă bijuteriile pe care le purtaţi, ce culoare ar trebui să aibă dormitorul sau maşina pe care o conduceţi etc.

– Aplicaţii practice: în urma acestui curs veţi putea realiza o consultanţă Feng Shui primară asupra oricărui spaţiu sau construcţie. Veţi pleca de la curs cu un bagaj de cunoştinţe practice deosebit, accentul punându-se mai mult pe latura practică. Veţi înţelege modul în care curge energia şi cum să amplificaţi un plan sau altul, pentru a avea succes, linişte, iubire, energie şi noroc.

Toţi participanţii sunt invitaţi să aducă planul casei, pentru a face o analiză Feng Shui a locuinţei în cadrul aplicaţiilor practice.

Toţi participanţii vor primi materialul de curs şi alte instrumente de lucru.

Ce câştigaţi dacă participaţi la acest curs de Feng Shui pentru începători?

– Identificaţi problemele şi găsiţi soluţii de rezolvare a acestora, prin mutarea mobilei, amplasarea de remedii Feng Shui sau schimbarea culorilor.

– Înţelegeţi cauza pentru care un anumit plan este blocat, de ce nu aveţi succes, bani, sănătate bună sau un partener în viaţa dumneavoastră.

– Identificaţi vampirii energetici – fie că este vorba de un obiect sau de o persoană, precum şi modul în care vă puteţi proteja de furtul de energie.

– Găsiţi soluţii simple şi la îndemâna dumneavoastră, pentru a deveni mai activi, a vă regăsi energia pozitivă şi a atrage succesul în tot ceea ce întreprindeţi.

– Puteţi rezolva atât problemele dumneavoastră, cât şi pe cele ale persoanelor dragi, prietenilor şi colegilor: ochiul dumneavoastră se va forma şi veţi şti exact care sunt problemele unei locuinţe, case sau firme, din prima clipă când intraţi în acel spaţiu.

Ce pierdeţi dacă nu ajungeţi la acest curs de Feng Shui pentru începători?

– Veţi avea aceleaşi probleme care vă frământă zi de zi.

– Veţi pierde şansa de a învăţa, într-un mod practic şi concret, cum să vă faceţi propria echilibrare Feng Shui. Datorită faptului că în cadrul cursului se face o analiză Feng Shui a locuinţei fiecărui participant, veţi avea ocazia să vedeţi, în concret, cum sunt remediate problemele.

– Pierdeţi oportunitatea de a sta de vorbă cu alţi oameni care, la fel ca şi dumneavoastră, sunt în căutarea de soluţii la problemele lor, având astfel o deschidere deosebită către spiritualitate.

– Pierdeţi o şansă deosebită de a înţelege filozofia şi arta Feng Shui. Vă veţi lua, în permanenţă, după sfaturile secretarei, prietenei, coafezei sau manichiuristei, care ”a auzit ea la televizor că…” sau ”a citit ea pe Facebook că trebuie să…”. De cele mai multe ori, aceste sfaturi vă fac mai mult rău, decât vă ajută.

– Pierdeţi ocazia de a înţelege exact rolul remediilor Feng Shui, modul în care acestea acţionează, precum şi de ce remediile Feng Shui au explicaţii diferite, în funcţie de cartea pe care o citiţi.

    “Dacă crezi că educaţia este scumpă aşteaptă să vezi cât te va costa ignoranţa ta.” – John M. Capozzi

Unde? Când?

Cursul se va ține în momentul în care grupa de 12 cursanți este formată. Data și orașul vor fi anunțate prin e-mail sau telefonic.

Telefon înscrieri: 0764-19.88.88

E-mail: feng@shui.ro

Cursul este susținut de Cristina şi Dan Reit, discipolii maestrei Feng Shui Lillian Too – Malaezia.

Preț: 499 RON

În prețul cursului sunt incluse:

  • materialul de curs
  • masa de prânz
  • cafeaua
  • gustările
  • multe informaţii
  • multă voie bună şi zâmbete 😀

Durata: o zi

Numărul de locuri este limitat! Cursul se ține cu maxim 12 persoane.

Data și locația acestui curs nu au fost stabilite încă. Vă rugăm să vă înscrieți și, în momentul în care vom avea o grupă formată în orașul dumneavoastră, vă vom anunța. Ne vom bucura să vă întâmpinăm la curs.

Dacă nu veți putea participa, nu este nici o problemă!

Pentru înscriere, vă rugăm să completați următorul formular. Aceasta înscriere NU vă obligă la nimic: