Curs online de Feng Shui pentru începători – Școala Formei

Curs online de Feng Shui pentru începători - Școala FormeiSpuneți STOP problemelor dumneavoastră şi învățați acum, într-un mod simplu şi eficient, cum să eliminați principalele obstacole din viata dumneavoastră prin participarea la un curs online de Feng Shui pentru începători.

Acesta este un CURS PRACTIC, mai mult de 50% din materia predată axându-se pe exemple concrete, aplicabile direct şi imediat în viaţa dumneavoastră.

Structura cursului online de Feng Shui pentru începători – Școala Formei, este următoarea:

– Iniţiere în Feng Shui: ce este şi ce nu este Feng Shui, care este impactul asupra calităţii vieţii dumneavoastră, unde se poate aplica Feng Shui etc.

– Școala Formei: cea mai simplă modalitate de analiză a unui spațiu – locuința, sediu de firmă sau teren. Care sunt zonele favorabile şi cele mai puțin favorabile; cum stimulăm o anumită zonă; ce se întâmplă când sunt zone lipsă, care este poziționarea optimă a unei case pe o suprafață de teren etc.

– Ciclul elementelor: ce sunt elementele şi cum interacţionează ele, care sunt formele şi culorile favorabile, care este culoarea în care să zugrăviţi o cameră sau o casă, ce culoare ar trebui să aibă hainele pe care le purtaţi; ce formă ar trebui să aibă bijuteriile pe care le purtaţi, ce culoare ar trebui să aibă dormitorul sau maşina pe care o conduceţi etc.

– Aplicaţii practice: în urma acestui curs veţi putea realiza o consultanţă Feng Shui primară asupra oricărui spaţiu sau construcţie. Veţi termina cursul cu un bagaj de informații deosebit, accentul punându-se mai mult pe latura practică. Veţi înţelege modul în care curge energia şi cum să amplificaţi un plan sau altul, pentru a avea succes, linişte, iubire, energie şi noroc.

Vă invităm să aveți pregătit planul casei, chiar desenat simplu pe hârtie, pentru a face o analiză Feng Shui a locuinţei în urma teoriei învățate.

Toți participanții vor primi materialul de curs şi alte instrumente de lucru prin poștă sau curier rapid, înaintea accesării cursului:

 • cursul tipărit
 • harta Ba Gua pe calc
 • diagrama ciclului elementelor
 • metrul Feng Shui – pentru a putea stabili dimensiunile favorabile și mai puțin favorabile
 • calendar/almanah Feng Shui și previziuni pentru fiecare zodie în limba română, pentru anul în curs

 

Ce câştigaţi dacă participaţi la acest curs online de Feng Shui pentru începători?

– Identificaţi problemele şi găsiţi soluţii de rezolvare a acestora, prin mutarea mobilei, amplasarea de remedii Feng Shui sau schimbarea culorilor.

– Înţelegeţi cauza pentru care un anumit plan este blocat, de ce nu aveţi succes, bani, sănătate bună sau un partener în viaţa dumneavoastră.

– Identificaţi vampirii energetici – fie că este vorba de un obiect sau de o persoană, precum şi modul în care vă puteţi proteja de furtul de energie.

– Găsiţi soluţii simple şi la îndemâna dumneavoastră, pentru a deveni mai activi, a vă regăsi energia pozitivă şi a atrage succesul în tot ceea ce întreprindeţi.

– Puteţi rezolva atât problemele dumneavoastră, cât şi pe cele ale persoanelor dragi, prietenilor şi colegilor: ochiul dumneavoastră se va forma şi veţi şti exact care sunt problemele unei locuinţe, case sau firme, din prima clipă când intraţi în acel spaţiu.

 

Ce pierdeţi dacă nu parcurgeți acest curs online de Feng Shui pentru începători?

– Veţi avea aceleaşi probleme care vă frământă zi de zi.

– Pierdeţi o şansă deosebită de a înţelege filozofia şi arta Feng Shui. Vă veţi lua, în permanenţă, după sfaturile secretarei, prietenei, coafezei sau manichiuristei, care ”a auzit ea la televizor că…” sau ”a citit ea pe Facebook că trebuie să…”. De cele mai multe ori, aceste sfaturi vă fac mai mult rău, decât vă ajută.

– Pierdeţi ocazia de a înţelege exact rolul remediilor Feng Shui, modul în care acestea acţionează, precum şi de ce remediile Feng Shui au explicaţii diferite, în funcţie de cartea pe care o citiţi.

    „Dacă crezi că educaţia este scumpă aşteaptă să vezi cât te va costa ignoranţa ta.” – John M. Capozzi

 

Unde și când va avea loc cursul online de Feng Shui pentru începători – Școala Formei?

Cursul se va ține online și puteți participa la el ORICÂND, din confortul căminului dumneavoastră.

Pașii pentru înscriere sunt următorii:

 1. Completați formularul de la sfârșitul acestei pagini.
 2. Plătiți suma de 599 lei aferentă cursului, prin metoda de plată aleasă: transfer bancar, Revolut, Paypal.
 3. Primiți prin poștă (România sau străinătate) sau curier rapid (doar România) materialul complet de curs.
 4. Primiți pe e-mail datele de acces la platforma online unde aveți cursul în format audio-video. Puteți revedea cursul ori de câte ori doriți.
 5. După ce ați parcurs materialul de curs, faceți o programare telefonic, Whatsapp sau e-mail pentru a beneficia de o oră de consultanță online cu doamna Cristina Reit – maestru Feng Shui, prima absolventă din România a cursurilor susținute de Lillian Too – Malaezia. În această oră dedicată DOAR pentru dumneavoastră puteți pune întrebări și lămuri eventualele dileme.
 6. Susțineți un examen, tot online, și primiți diploma aferentă cursului. Aceasta vă va fi transmisă tot prin poștă sau curier rapid.

Telefon înscrieri: 0764-19.88.88

E-mail: feng@shui.ro

Cursul este susținut de Cristina şi Dan Reit, discipolii maestrei Feng Shui Lillian Too – Malaezia.

Durata: 4 ore online + o oră consultanță personală și răspunsuri la întrebări.

Pentru înscriere, vă rugăm să completați următorul formular: