Busola Feng Shui – curs pentru începători în limba română!

Busola Feng Shui - curs pentru incepatori in limba romana!Busola Feng Shui – curs pentru începători în limba română este unul din primele materiale în care explicat modul utilizării busolei în Feng Shui. Este folosită o busolă simplă și, odată ce ați înțeles modul ei de folosire, puteți trece fără probleme la utilizarea busolei Luo Pan complexe.

Setul se adresează începătorilor și celor care doresc să se inițieze în tainele Feng Shui și permite, într-un mod simplu și intuitiv, descoperirea direcțiilor favorabile și mai puțin favorabile, ale unei locuințe, case sau teren.

Busola este protejată de o carcasă de plastic, iar cu ajutorul ei puteți afla dacă mobila este amplasată corect, dacă patul are poziția ideală sau care este direcția optimă a biroului pentru succes în afaceri.

Cel mai puternic instrument din Feng Shui – busola Luo Pan, este acum disponibil într-o forma accesibila, simplificată și compactă. Viața dumneavoastră se poate îmbunătăți substanțial, doar prin cateva măsurători simple și precise, din care să aflați care este cauza blocajelor energetice.

Diametru carcasă busolă: aprox. 8 cm
Diametru busolă: aprox. 2 cm

Comandați acum.