Analiza Feng Shui a spațiilor în formă de „L”

Analiza Feng Shui a spațiilor în formă de „L”De foarte multe ori, după finalizarea construcţiei, fie că vorbim de locuinţe sau de firme, lucrurile nu sunt cum ar trebui să fie: nu vă găsiţi liniştea, nu vă odihniţi, nu vă înţelegeţi cu cei din jur – pe scurt, nu sunteţi mulţumiţi de rezultate. Şi atunci, vă hotărâţi să echilibraţi Feng Shui respectiva locaţie, pentru a readuce echilibrul.

Ce se întâmplă însă dacă forma construcţiei are forma literei L? Atunci când suprapuneţi harta Ba Gua după Şcoala Formei sau a Busolei peste planul casei, trei sferturi din hartă se află în afara spaţiului construit. Acelaşi lucru se întâmplă şi când suprapuneţi harta stelelor zburătoare – indiferent că este vorba de harta perioadei sau cea anuală.

Soluţia în acest caz este una foarte simplă: împărţiţi imaginar construcţia în formă de L în două construcţii, cu formă regulată şi analizaţi fiecare construcţie în parte! Simplu, nu? Veţi avea în acest caz de suprapus hărţile cu informaţii (Ba Gua sau stelele zburătoare) peste fiecare construcţie, ţinând cont de uşa de intrare sau de punctele cardinale şi veţi activa fiecare sector sau veți stimula/tempera influenţa stelelor zburătoare în fiecare din cele două laturi ale imobilului.

Prin separarea celor două laturi ale planului casei, se realizeaza o analiză complet diferită a celor două corpuri de casă, toate zonele fiind corect aspectate.
Prin separarea celor două laturi ale planului casei, se realizeaza o analiză complet diferită a celor două corpuri de casă, toate zonele fiind corect aspectate.

Acest truc simplu vă permite chiar să vă gândiţi în profunzime: poate că într-o latură este firma, şi în acest caz veţi stimula banii, cariera, faima. În cealaltă latură este locuinţa – în acest caz veţi stimula familia, copii, dragostea, persoanele de ajutor. În acelaşi mod, dacă într-un apartament care are forma literei L locuiesc părinţii şi copii, veţi stimula cunoaşterea, copii, persoanele de ajutor pentru generaţia tânără şi sănătatea pentru părinţi.

Indiferent pe care şcoală de Feng Shui veţi face analiza, vă recomandăm să aveţi pregătite planul casei, creion, hârtie, harta Ba Gua şi / sau harta stelelor zburătoare precum şi o busolă de bună calitate. Mult succes!

 

Articol preluat din revista Universul Feng Shui.