Curs de Feng Shui pentru incepatori – sambata – 25 februarie 2017 – Brasov

Curs de Feng Shui pentru incepatori - sambata 28 februarie 2017 - BrasovTe asteptam sambata, 25 februarie 2017, incepand cu ora 10.00, la Brasov pentru a participa la un curs de initiere in Feng Shui.

Spune STOP problemelor tale si invata acum intr-un mod simplu si eficient cum sa elimini principalele obstacole din viata ta.

Acesta este un CURS INTERACTIV, mai mult de 50% din materia predata axandu-se pe exemple practice, aplicabile direct si imediat in viata ta.

Structura cursului de Feng Shui pentru incepatori este urmatoarea:

– Initiere in Feng Shui: ce este si ce nu este Feng Shui, care este impactul asupra calitatii vietii dvs., unde se poate aplica Feng Shui etc.

– Scoala formei: cea mai simpla modalitate de analiza a unui spatiu – locuinta, sediu de firma sau teren. Care sunt zonele favorabile si cele mai putin favorabile; cum stimulam o anumita zona; ce se intampla cand sunt zone lipsa, care este pozitionarea optima a unei case pe o suprafata de teren etc.

– Ciclul elementelor: ce sunt elementele si cum interactioneaza ele, care sunt formele si culorile favorabile, care este culoarea in care sa zugraviti o camera sau o casa, ce culoare ar trebui sa aiba hainele pe care le purtati; ce forma ar trebui sa aiba bijuteriile pe care le purtati, ce culoare ar trebui sa aiba dormitorul sau masina pe care o conduceti etc.

– Aplicatii practice: In urma acestui curs veti putea realiza o consultanta Feng Shui primara asupra oricarui spatiu sau constructie. Veti pleca de la curs cu un bagaj de cunostiinte practice deosebit, accentul punandu-se mai mult pe latura practica. Veti intelege modul in care curge energia si cum sa amplificati un plan sau altul pentru a avea succes, liniste, iubire, energie si noroc.

Toti participantii sunt invitati sa aduca planul casei pentru a face o analiza Feng Shui a locuintei in cadrul aplicatiilor practice.

Toti participantii vor primi materialul de curs si alte instrumente de lucru.

Ce castigi daca participi la acest curs de Feng Shui pentru incepatori?

– Identifici problemele si gasesti solutii de rezolvare a acestora, prin mutarea mobilei, amplasarea de remedii Feng Shui sau schimbarea culorilor

– Intelegi cauza pentru care un anumit plan este blocat, de ce nu ai succes, bani, sanatate buna sau un partener in viata ta.

– Identifici vampirii energetici – fie ca este vorba de un obiect sau de o persoana, precum si modul in care te poti proteja de furtul de energie.

– Gasesti solutii simple si la indemana ta pentru a deveni mai activi, a-ti regasi energia pozitiva si a atrage succesul in tot ceea ce intreprinzi.

– Poti rezolva atat problemele tale, cat si pe cele ale persoanelor dragi, prietenilor si colegilor: ochiul tau se va forma si vei sti exact care sunt problemele unei locuinte, case sau firme din prima clipa cand intri in acel spatiu.

Ce pierzi daca nu ajungi la acest curs de Feng Shui pentru incepatori?

– Vei avea aceleasi probleme care te framanta zi de zi.

– Vei pierde sansa de a invata intr-un mod practic si concret cum sa-ti faci propria echilibrare Feng Shui. Datorita faptului ca in cadrul cursului se face o analiza Feng Shui a locuintei fiecarui participant, ai avea ocazia sa vezi in concret cum sunt remediate problemele.

-Pierzi oportunitatea de a sta de vorba cu alti oameni, care, la fel ca si tine, care sunt in cautarea de solutii la problemele lor, avand astfel o deschidere deosebita catre spiritualitate.

– Pierzi o sansa deosebita de a intelege filozofia si arta Feng Shui. Te vei lua in permanenta dupa sfaturile secretarei, prietenei, coafezei sau manichiuristei, care ”a auzit ea la televizor ca…” sau ”a citit ea pe Facebook ca trebuie sa…”. De cele mai multe ori aceste sfaturi iti fac mai mult rau decat va ajuta.

-Pierzi ocazia de a intelege exact rolul remediilor Feng Shui, modul in care acestea actioneaza precum si de ce remediile Feng Shui au explicatii diferite in functie de cartea pe care o citesti.

    „Daca crezi ca educatia este scumpa asteapta sa vezi cat te va costa ignoranta ta.” – John M. Capozzi

Unde? Cand?

Te asteptam cu drag, sambata, 25 februarie 2017, incepand cu ora 10, pana la ora 16,30, la sala de curs.

Locatia: str. Mihail Kogalniceanu Nr. 19, Brasov

Telefon inscrieri: 0764-19.88.88

E-mail: feng@shui.ro

Cursul este sustinut de Cristina si Dan Reit, discipolii maestrei Feng Shui Lillian Too – Malaezia.

Pret: 399 RON

In pretul cursului sunt incluse:

  • materialul de curs
  • masa de pranz
  • cafeaua
  • gustarile
  • multe informatii
  • multa voie buna si zambete 😀

Numarul de locuri este limitat!

Pentru inscriere te rugam sa completezi urmatorul formular:

Completarea campurilor marcate cu * este obligatorie!