Exemple de analize

Pentru a va face o idee despre modul nostru de lucru si a rezultatelor obtinute in cele cateva sute de echilibrari Feng Shui pe care le-am realizat, va vom prezenta cateva studii de caz (in unele cazuri numele persoanelor si localitatilor au fost schimbate):


The Private Gentelmen´s Club – Bucuresti (fostul Melody Bar)

Pentru acest spatiu consultanta nu este incheiata.

The Private Gentelmen´s Club - Bucuresti (fostul Melody Bar)

The Private Gentelmen´s Club - Bucuresti (fostul Melody Bar)

The Private Gentelmen´s Club - Bucuresti (fostul Melody Bar)

Passion Club – Bucuresti

Un exemplu de spatiu in care am inceput consultanta Feng Shui este Passion Club, hotel-restaurant, situat in Bucuresti pe strada Valea Oltului, Nr. 117A.

Am apreciat in mod deosebit hotelul si servirea ireprosabila, dar mai ales preparatele culinare pregatite cu mult suflet de catre bucatarul sef. Recomandam cu caldura acest loc minunat atat celor aflati in trecere prin Bucuresti cat si celor care doresc sa petreaca o seara deosebita intr-o ambianta reusita.

Solicitarea de consultanta a venit din partea conducerii Passion Club, care dorea ca toti clientii sa se simta bine si care a apelat la serviciile noastre pentru a echilibra hotelul si restaurantul din punct de vedere Feng Shui.

Deoarece modificarile care trebuiesc facute la aceasta locatie sunt ample, vom reveni in permanenta cu noutati aici, unde va vom tine la curent cu desfasurarea evenimentelor. Astfel veti avea o imagine foarte clara asupra desfasurarii unei consultante Feng Shui si asupra rezultatelor care se obtin.

Intrarea in restaurant. Colturile, terasa si scarile vor fi modificate, pentru a permite o circulatie lina a energiei.
Intrarea in restaurant. Colturile, terasa si scarile vor fi modificate, pentru a permite o circulatie lina a energiei.
Intrarea in hotel. Forma scarilor nu atrage clientii in hotel si vor fi modificate in viitorul apropiat.
Intrarea in hotel. Forma scarilor nu atrage clientii in hotel si vor fi modificate in viitorul apropiat.

Vor fi indepartate tablourile aflate deasupra paturilor. Tabliile paturilor vor fi rotunjite, pentru a conduce la un somn linistit si odihnitor.
Vor fi indepartate tablourile aflate deasupra paturilor. Tabliile paturilor vor fi rotunjite, pentru a conduce la un somn linistit si odihnitor.

Primul rezultat aparut imediat dupa inceperea consultantei Feng Shui a fost ocuparea unitatii noastre pentru perioada Revelionului 2006/2007. Daca in alti ani locurile se ocupau mai greu pana la sfarsitul lunii decembrie, si nici atunci in totalitate, in acest an locurile au fost contractate in totalitate pana la data de 1 decembrie. Sunt profund impresionata de rezultate!Cristina Enescu, manager Passion Clubwww.passionclub.ro

 


Doamna Mihaela din Bucuresti ne solicita o consultanta Feng Shui. Apartamentul este situat la etajul doi al unei vile si este compus din 6 camere. Doamna Mihaela are cunostinte de Feng Shui si a transformat casa intr-un depozit de obiecte Feng Shui, insa problemele nu s-au rezolvat si s-au agravat: sotul ei a inceput sa o insele si sa o trateze foarte urat.

In urma masuratorilor si calculelor amanuntite, si in final am constatat ca, avea o fantana de apartament amplasata in holul de la intrare, intr-o zona nefavorabila, care a creat aceste probleme in cuplu. Dupa ce am facut echilibrarea si purificarea spatiului, am indepartat fantana si i-am spus doamnei ca o vom contacta dupa o luna pentru a vedea care sunt rezultatele. Si, surpriza! Doamna era foarte fericita, spunandu-ne ca si-a regasit linistea in cuplu si ca se simte mult mai bine.

A fost o conltanta dificila, deoarece a trebuit sa scoatem afara o buna parte din remedii, care se anulau reciproc, insa am fost multumiti de rezultatele obtinute.


Doamna Gabriela din Timisoara ne povesteste ca are 38 de ani si nu se poate marita, desi a facut dezlegari de farmece si blesteme si a fost la foarte multe manastiri.

In urma analizei la fata locului, am constatat ca zona casatoriei lipsea cu desavarsire din Harta Ba Gua, acolo fiind sitiuata toaleta vecinilor. Am echilibrat acest aspect si am realizat purificarea spatiului respectiv. Acum suntem invitati la nunta, care va avea loc in septembrie.


Domnul Victor din Targu Mures ne solicita o consulta Feng Shui asupra unei case, inconjurata de un teren foarte mare, in care de cand s-a mutat, totul ii merge foarte rau.

Constatari: Forma terenului era complet neregulata. Din terenul care inconjura casa, cedase o bucata unei alte familii, care isi facuse casa. Aceasta casa bloca Phoenixul, si respectiv orice sansa de evolutie. Intrarea in curte avea o orientare gresita, iar casa avea 5 usi de intrare, in linie… In plus, totul era vopsit in albastru si avea o piscina mare in fata casei.

Aceasta casa era invadata de elementul „Apa”, atat prin culoare, cat si prin prezenta fizica (piscina), creand mari probleme de sanatate celor care locuiau acolo.

Remedii:
– am impartit terenul in forme regulate prin garduri vii
– am schimbat orientarea portii de acces pe proprietate
– am inchis o parte din usi prin remedii
– am facut echilibrarea si purificarea spatiului
– am rearanjat intregul mobilier conform principiilor Feng Shui

Rezultatele au fost peste asteptari, in conditiile in care proiectul casei nu respecta nici unul din principiile Feng Shui.


Doamna Alina din Iasi ne solicita o consultanta, deoarece fiica ei in varsta de 10 ani are un comportament foarte agresiv, este supraponderala si nu reuseste sa se inteleaga nimeni cu ea, in ciuda controalelor medicale de specialitate.

Dansa a apelat la noi in disperare de cauza, dupa ce incercat multe alte variante, deoarece fetita dormea foarte putin si avea cosmaruri.

 

Constatari

Fetita avea camera ei personala, plina de jucarii, insa locul in care statea in mod frecvent si se uita la televizor sau se juca la calculator era amplasat sub o scara, care ducea la locul unde dormea, pe o saltea amplasata direct pe jos.

Mai mult decat atat, camera avea 2 usi si un geam, asezate intr-o pozitie care crea un dezechilibru major, si avea in camera un sifonier cu 3 oglinzi.

Parintii erau tot timpul ocupati iar atentia fata de copil se manifesta prin jucarii si bani.

 

Remedii

– a fost schimbata amplasarea mobilei, punand sifonierul sub scari
– a fost orientat biroul fetitei spre directia ei favorabila
– a fost pusa salteaua pe un cadru de lemn
– a fost inchisa o usa
– au fost puse remedii care sa-i confere fetitei stabilitate emotionala si succes la invatatura
– fetita a primit cadou un pui de pisica, care sa absoarba energiile excesive

 

Rezultatul a fost peste asteptari. Fetita este mai bine acum. A inceput sa slabeasca, este mai comunicativa si doarme mai bine.