Articol pentru site

Articol pentru site

Redam mai jos un interviu realizat pentru un site din Romania. Din pacate, pe acel site, articolul a aparut deformat, ceea ce ne-a condus la publicarea lui integrala aici:
– Cine sunt clientii dvs? Romani sau straini stabiliti sau care locuiesc temporar in Romania?
Clientii nostri sunt atat din tara cat si din afara. Proportia ar fi 70% si respectiv 30%.
– Sunt romanii reticenti fata de Feng Shui comparativ cu cetatenii altor tari?
Romanii au inceput sa fie deschisi si receptivi la aceasta ARTA, STIINTA SI FILOZOFIE ASIATICA.Odata cu venirea crizei, oamenii au inceput tot mai mult sa caute alternative de iesire din impas, inclusiv prin Feng Shui.

– Cati clienti aveti, in medie, pe luna?
Intre 100-1000, atat pe vanzari on-line cat si pe consultanta.

– Ne puteti spune niste reguli de baza pt un apartament la bloc, de exemplu, astfel incat energiile sa fie bune, pozitive? Ceva ce oricine poate face in casa sa.
La un apartament sunt extrem de importante:
– pozitia patului si oglinzile in dormitor (Patul nu are voie sa fie pe peretele cu baia si nici cu picioarele/CAPUL CATRE USA. Oglinzile nu au voie sa reflecte patul sau o parte a acestuia.);
– tablourile din casa precum si florile (evitati florile ascutite care produc tensiuni si schimati tablourile din casa cu unele Feng Shui pentru a va schima norocul)
– curatenia si ordinea pentru ca energia sa curga usor si lin
– mirosul ambiental care face ca locuinta dvs sa fie o energie moarta (folositi betisoare Feng Shui si lumanari)
– lumina in casa si la usa…si alte 50de reguli pe care le invatati cu usurinta la un curs Feng Shui de o zi cu noi.

– Dar pentru o garsoniera, eventual situata intr-un cartier nu foarte cochet (Rahova, Ferentari)?
Din Ardeal nu se vad cartierele acestea… Oriunde traiesc oameni, care, cu un minim de efort, pot trai mai bine. In cazul unui cartier „nu foarte cochet” ar trebui sa se acorde mai multa atentie remediilor de protectie si antifurt.

– Cei care locuiesc in apartamente in care peretele dintre bucatarie si camera este spart, astfel incat spatiul este comun, acolo si dormindu-se, au de suferit? Ce masuri pot lua ei, minimum posibil?
Acolo unde nu sunt pereti este ca si cum gura,stomacul si intestinele sunt la comun. Se impun departajari simbolice prin culori, remedii Feng Shui sau plante.

– Care ar fi cea mai mare greseala/greseli in decorarea sau organizarea unei case/apartament? Dar birou?
Cea mai des intalnita gresala este zugravirea si decorarea camera fetitei in roz („pentru ca e fetita”). Elementul copilului este insa Apa sau Lemn si atunci Focul (simbolizat de culoarea roz) o epuizeaza si enerveaza subtil. Acelasi lucru se intampla cu camera albastra a baiatului. Daca el este element de Foc, va fi afectat de elementul Apa, simbolizat de culoarea albastra, ceea ce il pune la pamant pe toate planurile. Este vital ciclul elementelor – in functie de acesta se aleg culorile si formele.

La birou pozitia biroului (cel mai des intalnita si gresita) este cu spatele la geam, ceea ce conduce la boala si epuizare. Pozitia corecta este cu spatele la un perete plin, si, preferabil. cu fata catre usa.

– Ce ar trebui sa avem pe birou, la serviciu, pentru energii bune?
Remedii precum Ru-Yi-ul (denumit si Sceptrul Puterii), un cocos pentru a ciuguli invidia, un Wu-Lou pentru sanatate, un sarpe pentru a activa norocul acestui an,o piatra a dorintei pentru a rezolva o problema.

– Dar in dormitor, pentru o viata in doi armonioasa?
Rate mandarine pentru armonie, Wu-Lou pentru sanatate, tablouri cu cifra 8 si inimioare pentru dragoste infinita.

– Exista multi astfel de experti in Romania? Cum stim ca persoana careia ne adresam e de cea mai buna credinta si ca merita increderea noastra?
Experti si maestrii Feng Shui sunt la tot pasul; au citit o carte sau au facut un curs – „s-au culcat normali si sau trezit maestrii” (ca sa citam si noi dintr-o melodie Parazitii). Noi, cei care studiem de 15 ani aceasta disciplina, cu studii in Malaezia, India si Singapore – tarii cu traditie, nu ne putem declara experti. Avem mii de consultante la activ, atat in tara cat si afara, si am schimbat destinul multor oameni.
Cand va alegeti maestrul, incercati sa vedeti daca el are ce va lipseste dvs. Altfel cum ar putea sa va ajute? Nu cautati maestii ieftini, deoarece asa va fi si consultanta. Nu va luati dupa titulaturile afisate – cu „multe comitete si comitii….” – sunt doar pentru intimidare si parada. Cine are ceva de spus, cu greu va face parada de cunostiintele sale. Cei care stapanesc lucrurile doar la suprafata, spun multe si fara valoare.
Cel mai mult avem de lucru in urma altor consultanti Feng Shui, care au stricat si mai rau vietile oamenilor cu care au intrat in contact, facandu-i sa nu mai aiba incredere in nimeni si in nimic.

– Ati avut si clienti nemultumiti?
Desigur – nu suntem supraoameni sa schimbam karma si nepasarea unora… In general nemultumimtii sunt cei care platesc o consultanta si asteapta ca noi sa schimbam totul, fara ca ei sa aplice sfaturile noastre si fara sa faca nimc.

– Este posibil ca spatiul din jurul nostru sa lucreze impotriva noastra? Cand se intampa asta si cum ne dam seama? Care ar fi prima masura pe care o putem lua?
Da este posibil cand in casa noastra a murit cineva sau s-a sinucis. Cand liniile Hartmann trec prin mijlocul casei. Cand avem unghiuri negative de la alte cladiri in fata usii noastre. Cand privim spre un cimitir…. si alti multi factori perturbatorii.
Masuri: Amplasarea de oglinzi Ba-Gua de respingere a energiilor malefice, cristale precum ametist si turmalina care absorb si trabsforma energia, protejandu-va si oferindu-va un echilibru energetic, purificarea spatiului cu lumanari, betisoare si, mai ales, purificarea energetica cu vasul cantator.

– Ce fel de probleme pot fi rezolvate/remediate prin Feng Shui?
Rezolvate sau cel putin ameliorate pot fi toate problemele prin consultanta, pentru a identifica corect cauza si remediile Feng Shui.
Actualizam zilnic site-urile noastre, astfel incat toate produsele de pe site sa se regaseasca si pe stoc. Toate produsele sunt purificate si incarcate energetic. Nu lucram direct cu clientii nostri, tocmai pentru a pastra energia pura a tuturor remediilor. Un remediu Feng Shui, pe care pune mana toata lumea intr-un magazin, devine un simplu obiect de decor. El trebuie sa stea intr-un mediu pur, neatins decat de personal calificat, cu vibratie energetica deosebita.
Ne selectam cu foarte mare atentie furnizorii. Produsele noastre sunt aduse din import, deoarece cele care se gasesc pe toate drumurile si sunt ieftine au o vibratie care va fac mai mult rau decat bine – multe sunt facute in puscarii, pe vapoare, cu copii obligati sa munceasca ieftin.

– Ne puteti da un exemplu de client celebru pe care l-ati avut sau il aveti?
Am avea o lista lunga dar dorim sa pastram confidentialitatea. Nu avem nevoie de reclama pe spatele celebritatilor.

Cristina si Dan Reit
Meastrii Feng Shui Malaezia
www.feng-shui-consult.ro

Remedii Feng Shui gasiti pe www.feng.shui.ro.