Previziuni 2019 pentru toate zodiile, în limba română

Previziuni 2019 pentru toate zodiile, în limba română

Această broșură, de Previziuni 2019 pentru toate zodiile, în limba română, a fost special realizată, pentru a vedea exact care sunt problemele și avantajele pe care le aveți în anul 2019 – Anul Mistrețului de Pământ.

În acest fel veți afla în ce sector trebuie trebuie stimulat prin remedii Feng Shui pentru a avea un somn odihnitor, succes la locul de munca, abundenta, prosperitate și dragoste în 2019 – Anul Mistrețului (Porcului) de Pământ.

Bazată pe data dumneavoastră de naștere și pe semnul zodiacal din horoscopul chinezesc, broșura vă oferă într-o formă clară și succintă, principalele informații legate de felul în care va decurge anul 2019 – Anul Mistrețului (Porcului) de Pământ pentru dumneavoastră.

 

Broșura de Previziuni 2019 pentru toate zodiile, în limba română, conține următoarele informații:

– Diagrama stelelor zburătoare anuale: este suficient sa suprapuneți aceste diagrame peste planul casei dumneavoastră, pentru a vedea cum va merge în acest an
– Previziuni 2019 pentru fiecare zodie în parte
– Tabel cu semnul zodiacal și elementul aferent în funcție de data nașterii. Veți afla astfel foarte ușor și sigur cărui semn zodiacal aparțineți în horoscopul chinezesc, ținând cont de faptul că anii chinezești nu încep, ca cei europeni, în data de 1 ianuarie.
– Diagramele Stelelor Zburătoare lunare pentru 2019. Aceste diagrame vă vor ajuta să vă potențați la maxim energia și succesul, astfel încât totul să meargă perfect, în fiecare lună.

Format A6 – de buzunar, 80 pagini.
Ușor de purtat în geantă și de lecturat la birou, în mașină, în tren sau atunci când aveți câteva momente libere.

 

Click aici pentru a comanda broșura Previziuni 2019 pentru toate zodiile, în limba română