Curs gratuit de Feng Shui

V-aţi gândit că viața dumneavoastră poate fi mai bună, că puteţi avea mai multi bani, iubire, prosperitate și noroc?

Cu siguranță toate aceste lucruri sunt posibile – fără un efort deosebit.

Vă așteptăm la un curs gratuit de Feng Shui, în care, pe parcursul a 2 ore, vă vom dezvălui secretele celor bogați, faimoși și fericiți!

Intraţi în fascinanta lume a artei amenajării spațiului, pentru a vă bucura din plin de viaţă.

Cursul se adresează tuturor celor care au auzit de Feng Shui și care doresc să trăiască mai bine, se desfășoară pe parcursul a două ore, în care vor fi prezentate aspectele de bază ale acestei științe vechi de milenii.

 

De ce gratuit?

Poate vă întrebaţi de ce este acest curs gratuit?

Răspunsul este foarte simplu: Cu cât sunt mai mulți oameni fericiți, cu atât mai bine ne va merge nouă, tuturor. Cu cât știu mai mulţi oameni cum să-și schimbe viața, cu atât vor fi mai puține probleme în jurul nostru.

Anul acesta și anul viitor configurația astrală predispune la probleme majore atât în planul sănătății, cât și în cel financiar și afectiv. Informațiile pe care le puteți afla sunt esențiale pentru a depăși aceste aspecte.

 

Ce învăţați la acest curs gratuit de Feng Shui?

La acest curs ne propunem să abordăm lejer și eficient următoarele aspecte:

– introducere în Feng Shui – noțiuni de bază

– 21 de sfaturi Feng Shui prin care vă puteţi schimba viața

– remediile și simbolurile în Feng Shui

– greșeli în Feng Shui – ce să evitaţi cu orice preț

– sfaturi și trucuri Feng Shui – cum să vă organizaţi viața și cum să vă amenajaţi locuința, astfel încât să aveţi o viață împlinită.

 

Cum participaţi la cursul gratuit de Feng Shui?

Foarte simplu:

– Completați formularul următor.

– Atunci când sunt peste 30 de persoane înscrise, noi vă vom comunica ora și adresa unde se ține cursul gratuit de Feng Shui.

– Vă așteptăm la curs cu mare drag.

 

Cursurile sunt susținute de Cristina și Dan Reit – discipolii celei mai faimoase maestre Feng Shui din lume – Lillian Too – Malaezia. Click aici pentru a afla mai multe despre noi.

 

Atenție! Veţi avea acces la acest curs gratuit de Feng Shui doar după completarea formularului de mai jos. Dacă doriţi să veniţi împreună cu cea mai bună prietenă sau cu soțul, vă rugăm să-i înscrieţi și pe ei separat, pe fiecare în parte.

 

Pentru înscriere, vă rugăm să completaţi următorul formular! Veţi primi, prin e-mail, mesajul de validare al înscrierii.